Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te Connect 3 pc
Aansluiten drie pc's om het delen van bestanden of het functioneren van de groep applicaties en games vereist dat de computers allemaal met elkaar verbonden in een netwerk . Een lokaal netwerk ( of LAN ) wordt gebruikt om twee of meer computers in een systeem aangesloten worden en kunnen ofwel met fysieke Ethernet verbinding of via een draadloos netwerk . Aansluiten van drie pc's is niet moeilijk , en de oprichting van een lokaal netwerk moet slechts een paar minuten duren . Wat je
Router ( een draadloze router of draadloos toegangspunt zal nodig zijn als een of meer computers is het aansluiten op een draadloos netwerk ) op Ethernet-kabels ( een voor elke computer op het netwerk nodig via een fysieke verbinding )
Toon Meer Aanwijzingen
1

sluit een Ethernet -kabel aan op elke computer die gaat om verbinding met het netwerk via een fysieke verbinding . Elke computer die een draadloze verbinding zal gebruiken zal hebben om een ​​draadloze adapter geïnstalleerd , hetzij via USB of in een van de uitbreidingssleuven van de computer hebben . Kopen van 2

Run de Ethernet- kabels op de router, die moet worden centraal gelegen indien mogelijk. Steek elk Ethernet-kabel in de router in een van de beschikbare PC Ethernet -slots , zorg ervoor dat u niet aansluiten op een van de computers in het invoerveld lijn die verbinding maakt met een modem . De PC Ethernet slots worden gegroepeerd , terwijl de modem ingang lijn zal een aparte ingang te zijn .

Plug 3 in de Ethernet-kabel van uw modem als u wilt dat het netwerk toegang tot internet hebben alsmede toegang tot de computers aangesloten. Steek de router in het stopcontact en laat het aan de macht .
4

Voer de netwerk wizard op elke computer die is aangesloten op het netwerk en het nodig heeft . Een aantal besturingssystemen zoals Microsoft Windows Vista en Windows 7 zijn in staat om te detecteren en verbinding maken met een netwerk , zonder het gebruik van de wizard . Reboot elke computer die het netwerk installatiewizard werd uitgevoerd op .
5

Volg de instructies die bij de router aan te melden bij de router van een van de computers , en zet het op om altijd alles te identificeren drie computers die u hebt aangesloten . Het IP-adres en de specifieke configuratie stappen die nodig zijn om dit te doen zal variëren van een router -model naar het volgende , omdat dit, router fabrikanten hebben een korte handleiding die u door de stappen voor het opzetten van de router die specifiek zijn voor dat model . Als u gebruik maakt van een draadloze router , zal de snelstartgids bevatten informatie over het activeren en configureren van de draadloze antenne ook.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Linksys Networking instructies…
·Hoe maak je een pc en een tv-n…
·Hoe te Oude reacties Clear in …
·Computer Networking Beschrijvi…
·Wat is een computer Hub ? 
·Hoe het opzetten van een Netge…
·Hoe maak je een Cat6 kabel beë…
·Hoe te Turn Off andere compute…
·Netwerkbruggen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een SonicWALL router configu…
·Hoe te verbinden Mac VNC om een Windows …
·Hoe maak je een Ethernet -kabel op de ju…
·Wat is de maximale waarde van een octet …
·Wat zijn RAS en NDIS ? 
·Hoe maak je een draadloos netwerk thuis 
·Hoe te Remote Access configureren VPN 
·Over Linksys draadloze routers 
·Hoe de Key Code zoeken voor een Two - Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com