Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Proxy Switcher Tutorial
Een proxy switcher heeft voorrang op de instellingen van het netwerk - gebaseerde applicaties ( zoals Web browser , e-mail en Messenger ) en stelt een proxy -server . Deze proxyserver wordt veranderd wanneer een bepaalde periode is verstreken . De switcher werkt door middel van een lijst met proxy adressen opgeslagen in de configuratie . Proxy switchers bescherming van uw verkeer op het internet . Instructies
1

Download je gekozen switcher en volg de installatie stappen ( zie bronnen ) . Als onderdeel van de installatie , is een plug-in toegevoegd aan uw browser . Open de gebruikersinterface . Kopen van 2

Vind een lijst van volmachten van een proxy- listing service ( zie bronnen ) . Laad de lijst van proxy servers in de interface . Sommige lijst diensten kunt u een tekstbestand downloaden . Sla het bestand op uw harde schijf en gebruik vervolgens de functie "Import" van uw switcher gebruikersinterface .

Andere methode is om de lijst te kopiëren van data " + C Control" toetsen te markeren en op de . Ga naar de switcher user interface en druk op "Control + V " om de gegevens plakken . U hoeft alleen het Internet Protocol ( IP ) -adres en het poortnummer kolommen . Soms worden deze samen aaneengeschakeld met een dubbele punt . Als het kopiëren met "Control + C " brengt in andere kolommen , plakken in een spreadsheet en selecteer opnieuw alleen de relevante kolommen .
3

Gebruik de proxy tester faciliteit van uw switcher user interface te controleren dat alle volmachten in de lijst werken . De tester zal ook verslag uitbrengen over de snelheid van de proxy en de mate van anonimiteit . Sommige switchers rapporteren ook op andere attributen , zoals het land van de proxy . . Verwijderen reageert inzendingen
4

Organiseer de lijst op basis van uw voorkeur - u mag alleen volmachten van een bepaald land of met een zekere mate van anonimiteit willen . Prioriteit geven aan de snellere inzendingen . Voeg meer volmachten van andere lijsten tot een lijst van ten minste 50 proxy servers die overeenkomen met uw wensen te krijgen. Delete proxies met lange vertragingen .
5

Stel de overgangsperiode . Deze zal beschikbaar zijn in de optie "Instellingen" van de switcher . De periode wordt gemeten in seconden .
6

Enable auto-switching voor alle vermeldingen in de lijst . De auto- switcher gebruikt alleen enabled proxies . Dubbelklikken op een item activeert die proxy . Dit is een manier om een ​​actieve proxy handmatig kiezen , maar auto-switching zal niet optreden.
7

Enable auto-switching voor de switcher . Dit is niet automatisch ingeschakeld , zoals switchers kan werken in een handmatige modus .

Previous: Next:
  Network Security
·Online Transaction Protocol 
·Hoe je Hide My IP in de VS 
·Hoe te SSL 
·Hoe te Contactpersonen In Nagi…
·Microsoft Firewall oplossen in…
·Zero Kennis Protocol 
·De Authentication Standard voo…
·Hoe te OpenSSL Certificaten Cr…
·Hoe te SSG 5 Configureren 
  Related Articles
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Ad Hoc Netwerk Tutorial 
Hardware Netwerk Tutorial 
Wat is een Push Proxy Gateway ? 
Tutorial over het opzetten van een Wirel…
Een tutorial voor STM1 Microwave Radio L…
Hoe maak je een Reverse Proxy Test 
Een tutorial over de AT & T Sierra Wirel…
Hoe u een proxy -server configureren Bel…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een directe verbinding met E…
·Hoe het opzetten van een Linksys WAP54G 
·Werkt Ethernet Werk op inbel Internet Ph…
·Hoe Computer verbinding naar HDTV Wirele…
·Hoe maak je een wachtwoord voor de Links…
·Een gids voor de Linksys RVS4000 
·Verbinding maken AT & T High Speed ​​Int…
·Hoe je verschillende subnets gebruiken o…
·Hoe je Aanmelden als Administrator op MS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com