Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hardware Netwerk Tutorial
Het creëren van een basis thuisnetwerk is simpel als je eenmaal een goed begrip van de elementaire hardware betrokken bij een thuisnetwerk . Het plannen en volgen van je strategie kan het opzetten van een basis thuisnetwerk in een handomdraai . Het kiezen van onderdelen

huis computernetwerken zijn samengesteld uit drie onderdelen . De eerste is een modem . Het type modem dat uw netwerk wordt gebruikt zal afhangen van wat type internetverbinding u gebruikt . Als u gaat worden met behulp van een kabel- internetverbinding ( via je kabel provider ) vindt u een kabelmodem nodig . Als u gaat worden met behulp van een DSL-verbinding ( via een bedrijf , zoals AT & T ) vindt u een DSL-modem nodig . Kabelmodems kunnen worden gekocht bij zowat elke elektronica winkel en zelfs warenhuizen zoals Target en Walmart . De meeste DSL-modems zijn specifiek voor de internet service provider . Dus , is het het beste om een DSL-modem te nemen van uw DSL- bedrijf .

Het tweede deel betrokken bij een basis computer netwerk is een router . Er zijn twee basistypen van routers , bedraad en draadloos . Draadloze routers zijn meer populair in vergelijking met bedrade routers als ze je in staat om een netwerk te creëren om te worden gebruikt voor draadloos internet surfen. Huidige draadloze routers hebben een verscheidenheid van verschillende technologieën ingebouwd in hen . De nieuwste technologie is Wireless - N met gelijktijdige dual - band .

Het derde deel betrokken bij een basis computer netwerk is een tweede computer . Omdat het hele doel van een netwerk is om twee of meer computers te verbinden , een tweede computer is essentieel .
Instellen

Het instellen van de hardware componenten van een basis draadloze netwerk is zeer eenvoudig . Beginnen door ervoor te zorgen dat uw modem is aangesloten op een internet bron -en stroombron . Als het een kabelmodem , zal het automatisch verbinding via een standaard kabel aansluiting. Dit is de ronde component kabel die normaal schroef in de achterkant van een televisie . Als het een DSL-modem , zal het automatisch verbinding via een telefoonaansluiting. Dit is de platte draad die normaal zou aansluiten op de achterkant van een standaard vaste telefoon .

Vervolgens sluit u de modem aan op uw router via ethernet . Zorg ervoor dat u de Ethernet- kabel te plaatsen in de juiste poort aan de achterkant van de router . Dit kan soms verwarrend zijn als de meeste routers hebben een groot aantal ethernet poorten . De Ethernet-poort die leidt van het modem moet worden aangesloten op de ethernet - in -poort op de router .

Het laatste deel van het opzetten van het netwerk is om de computers te verbinden . Alle computers zullen direct aansluiten op de achterkant van de router via ethernet kabel .
Testen

Het laatste deel van het opzetten van een netwerk is om het netwerk te testen om ervoor te zorgen dat alles op de juiste wijze werkt . Dit is een zeer eenvoudige een- stap-proces . Start gewoon een internet browser zoals Internet Explorer of Firefox . Als de homepage succes laadt , wordt het netwerk goed werkt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·EMS Technologie 
·Hoe maak je een lange afstand …
·Verizon KPC680 Vs . Verizon V7…
·Wat is Wireless Computer broad…
·Hoe maak je een desktop comput…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe een HP Bluetooth Problemen…
·Wat is 3G-netwerk dekking? 
·Wireless Adapter een HP Laptop…
  Related Articles
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Over Wireless Networking 
Voordelen van Wireless Networking 
Welke hardware is nodig om draadloos te …
Hoe je draadloze kaart inschakelen in de…
Ad Hoc Netwerk Tutorial 
Over Ad Hoc Netwerken 
How to Set Up Wireless Networking Met Ti…
Wireless Networking Adapter Problemen op…
  Netwerken Articles
·Ethische kwesties voor het verwijderen o…
·Magnetron Radio Technologie 
·Hoe maak je een PPPoE adres te vinden 
·Hoe te Browser Fingerprinting Delete 
·Hoe om te achterhalen wie een IP- adres …
·Wat is de Active Security Monitor Patch …
·Hoe te MTU zoeken op een computer 
·Installatie stuurprogramma voor de Motor…
·Hoe maak je een internet verbinding tuss…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com