Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de Active Security Monitor Patch ?
De Active Security Monitor is gemaakt door AOL en Time Warner te helpen thuisgebruikers testen en te vinden fouten in hun internet -netwerken. De monitor zal consequent nieuws updaten en de gebruiker alarmeren als er nieuwe patches zijn beschikbaar voor adware , spyware , malware , virussen en wormen te bestrijden . De Active Security Monitor zal ook informatie over hoe u de computer -en netwerkbeveiliging te verbeteren . Betekenis

De Active Security Monitor geeft vaak patches voor de nieuwste anti - virus , anti - worm en malware updates voor de strijd van de aanval van nieuwe adware en virussen die voortdurend vrijkomen helpen . Veel andere producten, zoals de Active Security Monitor zijn online beschikbaar voor gratis , maar dit product is gratis en gebruiksvriendelijk.
Functie

De belangrijkste functie van de Active Security Monitor patch is om de klant te voorzien van de nieuwste updates van nieuwe Internet en bedreigingen netwerken strijden . Elke patch zal de monitor om eventuele nieuwe bedreigingen voorkomen dat aanvallen van een thuisnetwerk of een computer bij te werken . De monitor zal de huidige beveiliging van de computer scoren van 1 tot 100 en laat de gebruiker om te zien welke gebieden moeten worden verbeterd . Een verbonden website verstrekt door AOL zal ook zorgen voor een meer gedetailleerde lijst over hoe je te verdedigen tegen nieuwe internet bedreigingen .
Voordelen

gebruik en voortdurend actualiseren van de Active security Monitor wordt voorkomen dat adware en virussen infecteren thuis internet -netwerken en computers . De monitor helpt eerst computergebruikers begrijpen beveiligingsniveau zich tegenwoordig op het netwerk . De monitor geeft ook tips en suggesties over hoe u beveiligingsupdates voor elk gebied van de veiligheid te verbeteren . De afzonderlijke gebieden zijn firewall , bescherming tegen virussen, spyware bescherming , Windows en browser , draadloze beveiliging , PC utilities en P2P-software .
Expert Insight

AOL's
Active Security Monitor is een nuttig hulpmiddel , maar het is overbodig om een ​​programma dat updates bewaakt hebben . Veel anti - virus , anti - adware en anti - malware programma's hebben automatische updates die inloggen op hun servers op een bepaald tijdstip en download de nieuwste patches . Windows ook automatisch updates en installeert patches die de bescherming capaciteit van het besturingssysteem te verhogen . Het ontbreekt ook aan bepaalde anti - spyware programma's , die zijn grade niveau treft voor het systeem te vinden .
Overwegingen

Diverse andere producten diagnosticeren ook de problemen die vaak van invloed huis internet netwerken en computers . AVG heeft een gratis antivirusprogramma dat niet alleen diagnoses problemen met een netwerk, maar corrigeert ze ook. Verschillende betaalde programma's zoals Norton hebben ingewikkelde applicaties die voortdurend toezicht alles op een thuisnetwerk . Afhankelijk van de mate van bescherming die nodig is voor het Internet-netwerk de Active Security Monitor kan nuttig zijn, maar de constante patch updates vertellen slechts een gebruiker wanneer andere programma's moeten worden bijgewerkt
< . br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·SSL Zwaktes 
·Voordelen van Extranet 
·Hoe te Usenet Download snelhed…
·IP Layer Protocols 
·Hoe een CGI Proxy maken 
·Hoe te schrijven Beschrijvend …
·Hoe je Wireless Internet Servi…
·Hoe maak je een website met be…
·Welke draadloze adapters zijn …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Connect 3 pc 
·Hoe je dit bestand gebruiken : . WRT54GV…
·VoIP-protocollen 
·Instructies voor een Netgear DG632 
·Hoe te testen een Secure FTP 
·How to Get Rid van websites op uw comput…
·Hoe houd ik telefoneren via VoIP ? 
·Hoe te bestand naar server via CuteFTP 
·Hoe maak je een internet server te vinde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com