Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless Adapter een HP Laptop werkt niet in XP
De meeste HP laptop computers zijn voorzien van een ingebouwde draadloze mogelijkheden . Microsoft Windows XP is ontworpen met een netwerk stack die draadloze netwerken opties bevat . Als de HP laptop niet goed werkt met een draadloze netwerkverbinding , zijn er een paar verschillende opties die kunnen worden onderzocht voor probleemoplossing . Door het elimineren van een probleem in een tijd , de draadloze connectiviteit problemen oplosbaar zijn . Drivers niet geïnstalleerd

Veruit de meest voorkomende reden voor draadloze kaart een HP laptop 's te behoren zal werken in Windows XP is omdat of geen drivers of de verkeerde stuurprogramma's zijn geïnstalleerd . De eenvoudigste manier om dit te verhelpen is om de laptop tijdelijk te verbinden met het internet via een Ethernet -kabel en bezoek support website van HP . Eenmaal op de website , zoeken naar uw specifieke HP laptop model en download de wireless drivers voor Windows XP .
Wireless Signaalbereik

Een ander veel voorkomend probleem met een draadloze adapter niet goed werkt is dat de HP laptop kunnen worden uit het signaal bereik van de draadloze router of access point . Om dit te elimineren als mogelijkheid , verplaatst u de laptop binnen 10-15 meter van de draadloze router of access point , terwijl het oplossen van problemen van de problemen met draadloze gegevensoverdracht .
Wireless Wachtwoordinstellingen

een ander veel voorkomend probleem met draadloze kaarten niet goed werkt in een HP laptop is als een onjuist draadloze wachtwoord wordt gebruikt . Om dit probleem op te lossen , sluit u de HP laptop met de draadloze router of access point rechtstreeks met een Ethernet-kabel en vervolgens inloggen op instellingenpagina van het draadloze apparaat ( zie het apparaat handleiding voor meer informatie ) . Eenmaal ingelogd op de configuratiepagina van de wachtwoord kan worden gewijzigd .
Wireless Encryption Standard

ander probleem met draadloze kaart een HP laptop werkt niet wordt veroorzaakt door het verschil in draadloze encryptie standaarden . De drie meest voorkomende draadloze encryptie standaarden zijn WEP , WPAv1 en WPAv2 . Sommige oudere HP laptops mogelijk geen ondersteuning voor de nieuwste WEPv2 encryptie standaard . In dit geval , de draadloze router of access point moet worden geconfigureerd om een lagere encryptie- standaard , zoals WPAv1 of WEP te gebruiken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Kom Ik 
·How to Get Backtrack 4 Wi - Fi…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Kan weer invloed hebben Wi - F…
·Hoe te testen Mijn Breedband S…
·Hoe maak je een WiFi- kaart te…
·Problemen in ad hoc netwerken 
·Hoe kan ik toevoegen een draad…
·Wat is een Wireless USB Adapte…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe maak je een draadloze router toevoeg…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Bedrading Run for Telephone S…
·Wat is Auto Internet Protocol ? 
·Hoe maak je verbinding tussen twee pc's …
·Hoe te Boost andermans WiFi 
·Hoe Video Upload snelheid te verhogen 
·De internet snelheid van mijn Motorola D…
·Hoe je IP Ranges Bepaal Van Netto Mask 
·DIY VoIP Phone 
·Ethernet naar Serieel adapter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com