Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een Wireless USB Adapter
USB draadloze adapters zijn voor het toevoegen van Wireless Fidelity ( Wi - Fi ) of draadloos internet op uw laptop of desktop computer . Ze zijn voor uitwendig gebruik op uw desktop of laptop . U kunt een draadloze USB-adapter gebruiken alleen door de stekker in uw USB op uw computer , en zijn binnen enkele minuten online . Als u uit waar er is gratis draadloos internet of tijdens de reis , een USB is handig. De meeste openbare plaatsen zoals coffeeshops bieden steeds meer gratis draadloos internet , het maken van een USB -adapter een handig hulpmiddel . Hoe werkt een USB -adapter werk?

USB adapters werken door het oppakken van een signaal van radiogolven en vervolgens overgebracht via de USB -adapter in uw computer . USB -adapters worden ook gebruikt als een alternatief wanneer een laptop of computer in de fabriek geïnstalleerde draadloze adapter niet goed werkt .
USB Wireless Adapters Elimineer Need for Wireless Cards

USB draadloze adapter elimineert de noodzaak voor de installatie van een draadloze kaart . In het verleden , als uw laptop of computer een draadloze verbinding ingebouwd had, u zou hebben gehad met een draadloos internet -kaart te installeren . De draadloze USB-adapter is gebruiksvriendelijk ook : Je hoeft niet aan een echte technische ervaring om het te gebruiken , in tegenstelling tot een draadloze kaart die in het algemeen moet worden geïnstalleerd door een professionele
< br . > draadloze USB on the Go

de meest handige ding over een draadloze USB -adapter is dat het een zender en ontvanger zo zal oppikken alle open draadloze verbinding . U kunt de adapter te gebruiken op uw desktop thuis , stekker uit het stopcontact en gebruik het op uw computer op het werk , ga dan naar de coffeeshop of een andere openbare plaats , plug hem in en gebruik deze op uw laptop . Het enige ding om te onthouden is dat een draadloze verbinding beschikbaar moet zijn om op te pikken het signaal .
Ander gebruik voor USB Wireless Adapters

USB adapters
kunnen worden gebruikt voor toegang tot een andere computer , camera of andere elektronische producten . Zij hebben de veelzijdigheid om verschillende applicaties tegelijkertijd uit te voeren door het verzenden via een draadloze verbinding .
Waar een draadloze USB -adapter

kopen U kunt een draadloze USB kopen adapter ( in nieuwe of herbouwde toestand ) op bijna alle elektronische winkel of online computer winkel . De meeste zijn minder dan 6 centimeter lang en tot 1 cm breed . Vóór de aankoop van een draadloze netwerkadapter , zorg ervoor dat uw computer niet al een geïnstalleerd , omdat de meeste nieuwe computers zijn uitgerust met een .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Hook Up een Sprint Hotspot…
·Wat moet de instellingen Be op…
·Hoe verander ik Wireless Netwo…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe maak je een WiFi -adapter …
·Wireless Connector Types Anten…
·Hoe maak je een draadloos inte…
·Hoe maak je een D - Link DWL G…
·Hoe maak je verbinding een Mob…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe de prestaties van een VoIP 
·Hoe je draadloze packets Sniff 
·Hoe maak je een Zyxel P2302r Unlock 
·Hoe maak je een openbare Proxy Server ge…
·Hoe te Boost My receptie Wireless WiFi o…
·Gerouteerd Vs . Switched Networks 
·Website Security Testing Gereedschap 
·Hoe te Groepsbeleidobjecten beheren in W…
·Gemeenschappelijke gebruik van een Null …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com