Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te Groepsbeleidobjecten beheren in Windows Server 2003
De Windows Server Active Directory ( AD ) slaat alle informatie en netwerkbeleid in een centrale database . Aan de beveiligingsregels schakelen in uw netwerk, moet u Group Policy Objects ( GPO's ) maken en inschakelen van de Active Directory.A eerste stap in het creëren van een GPO is een aangepaste Microsoft Management Console ( MMC ) te creëren om veiligheidsbeleid voor het nieuwe GPO te beheren . U kunt een nieuwe GPO binnen Windows Server 2003 toe te voegen in een paar stappen . Wat je
Computer toegang , Windows Server 2003 geïnstalleerd en geconfigureerd , toegang tot het netwerk nodig , Ehow gids voor gemakkelijk te volgen instructies , en geduld .
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeer naar het menu " Start" en selecteer "Run . " In het dialoogvenster Uitvoeren , type " mmc " ( zonder aanhalingstekens ) en klik op "OK . " De Microsoft Management Console wordt geopend . Kopen van 2

uit het menu " Bestand " , selecteer "Add /Remove Snap -in . " De Add /Remove Snap- In dialoogvenster verschijnt .
3

Selecteer " Toevoegen . " De Add Standalone Snap -in wordt weergegeven .
4

Markeer de Group Policy Object Editor Snap -in en selecteer "Add . " De wizard Groepsbeleid wordt weergegeven .
5

De Group Policy Object specificeert Lokale computer standaard . Selecteer " Bladeren " om te zoeken naar een Group Policy Object .
6

Het tabblad " Domeinen /OU " is de standaard weergave van het huidige domein . U kunt de standaard Domain Policy in het huidige dialoogvenster te selecteren . In het tabblad " Domeinen /OU " , klik op de " Policy Object Nieuwe groep maken " knop . Noem het GPO veiligheidsbeleid GPO . Selecteer " OK " Ok en " Finish " om terug te keren naar de Add Standalone Snap- in venster .
7

Markeer de Logboeken in de snap-in en selecteer "Add . " Het dialoogvenster computer selecteren verschijnt en de lokale computer wordt standaard geselecteerd .
8

Selecteer de " andere computer " radioknop en typ de naam van de domeincontroller computer van waaruit u het uitvoeren van deze taak . < br >

klik 9 ' Voltooien ' en vervolgens op ' Sluiten '. In de Add /Remove Snap - In het dialoogvenster , wordt het nieuwe GPO dat is gemaakt nu vermeld , samen met de Event Viewer .
10

Selecteer " OK " om terug te keren naar het hoofdvenster Console . < Br
11

uit het menu " Bestand " > , selecteert u ' opslaan als .. " om de console op te slaan als een groepsbeleidsobject Veiligheid in de All Users \\ StartMenu map \\ Programma's \\ Systeembeheer . U kunt nu toegang tot deze console door naar het menu " Start " en selecteer " Systeembeheer " en " Beleid GPO -Veiligheidsraad . "

Na de nieuwe GPO succesvolle installatie , moet u de juiste machtigingen zo ingesteld dat de gebruikers hebben ideale instellingen om bepaalde gegevens die specifiek zijn voor hun afdeling . Om de gebruikersrechten te wijzigen , kunt u eenvoudig de instellingen aanpassen om tegemoet voor het veiligheidsbeleid, dat geschikt is voor de GPO die u hebt gemaakt is .
12

Voor toegang tot de instellingen van het beveiligingsbeleid , moet u de toegang folder rekening beveiligingsbeleid . Om dit te doen , ga naar het menu " Start" en selecteer " Systeembeheer " en " Beleid GPO Security. " De MMC Snap -in dialoogvenster verschijnt .
13

Openen " Beleid GPO Beveiliging , " " Computer Configuratie Windows-instellingen , " " Security Settings " en " Accountbeleid . " Onder de Account Policy GPO object , kunt u de instellingen voor wachtwoorden , uitsluitingen , lokale en gebruiker audits controleren samen met de beveiliging opties die kunnen geopend en bewerkt rechtstreeks vanuit de MMC -console die u hebt gemaakt .
< Br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik instellen van een L…
·Hoe de Administratieve Tool ve…
·Hoe het opzetten van een Spann…
·Wat zou maken DHCP niet werken…
·Hoe maak je een faxapparaat ne…
·Hoe te Dymo LabelWriter 400 Ge…
·Hoe je Cisco ASA 5505 Software…
·Wat is de poort 1980 UDP ? 
·Hoe maak je een Network Bridge…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·PC naar PC Data Transfer Guide 
·Hoe kan ik een Gateway-adres zoeken in V…
·Definieer Gprs 
·Hoe kan ik mijn computer een DLNA -serve…
·Is de LAN- Aansluiting een Ethernet Aans…
·Hoe maak je een Cisco Certified Network …
·Hoe maak je een Verizon FiOS versleutele…
·Hoe te Ventrilo Equalize 
·Enhanced Interior Gateway Routing Protoc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com