Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Cisco Certified Network Associate Word
Cisco networking -certificering is waardevol in het Web 2.0- wereld van vandaag . Niet alleen is de kennis die nuttig maar ook een opsomming van een Cisco- certificaat van welke aard dan ook op een cv kan helpen werkzoekenden krijgen toegang tot de soorten van bedrijven en banen die ze verlangen en zoeken . Lees verder om te leren hoe je een Cisco Certified Network Associate geworden . Instructies
1

Vind een school of opleiding faciliteit die opleidingen biedt aan een Cisco Certified Network Associate ( CCNA ) geworden . Weten dat de meeste goed afgerond community colleges bieden Cisco networking cursussen , echter , veel particuliere trainingsfaciliteiten bieden de cursussen te kopen van 2

Begrijp dat collegegeld kosten kunnen variëren - . Community college cursussen voor Cisco kan kosten de hetzelfde als elke andere community college cursus , terwijl inschrijving in een voortgezette opleiding of prive- trainingsprogramma duizenden euro's meer kan kosten . Vergelijk collegegeld prijzen voordat inschrijven in Cisco cursussen .
3

Bezoek de website van Cisco om te leren over niveaus en de toepassing van verschillende certificeringen . Weet dat het nu wordt aanbevolen dat de studenten de Cisco Certified Entry Networking Technician ( CCENT ) training krijgen voordat studeren voor hun CCNA . Zoeken regionaal voor Cisco goedgekeurde opleiding en scholen in de buurt van je onder de link ' Deelnemen aan het Programma "om tot een CCNA .
4

Weet dat Cisco certificaat opleiding vereist vooruitstrevende en succesvolle afronding van meerdere cursussen per certificaat blokkeren. Begrijp dat wekelijks testen bereidt leerlingen voor grote cumulatieve testen , wat leidt tot certificering .
5

Blijf op de hoogte met wekelijkse lezingen , oefeningen en practica , die allemaal cruciaal voor een succesvolle afronding van de cursussen - hoger dan gemiddeld kwaliteiten moet behouden blijven voor Cisco Academy goedgekeurd cursussen .

Studie online materialen 6, alsmede tekst en lab boeken . Oefen tijdens het lab oefeningen om harder Cisco concepten te begrijpen om een Cisco Certified Network Associate geworden .
7

Weet dat u Cisco cursussen zelfstandig kunnen voltooien door middel van een online school , maar je zal niet de hands-on training en ervaren nodig ( tenzij de online school heeft een Cisco- lab in uw dorp of stad ) . Officieel Cisco Academy cursussen omvatten een combinatie van cursusruimte lezing en online , tekst en hands - on lab instructie .
8

Ontdek alle details voordat u zich inschrijft in een Cisco-certificering programma van welke aard en zorg ervoor dat de school of opleiding faciliteit is Cisco goedgekeurd . Word Cisco Certified Network Associate ( CCNA ) zodra u alle cursussen , natuurlijk testen en de uiteindelijke certificering tests zijn voltooid .
9

Neem officiële certificering tests bij elke Cisco goedgekeurde locatie voor een extra vergoeding . Zie het verschil tussen de certificaten uitgereikt door uw school en officiële certificaten uitgereikt door Cisco , zoals de Cisco Certified Network Associate ( CCNA ) .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe toegang WebDAV 
·Wat is een computer proxy inst…
·Wat is breedband ? 
·Hoe kan ik een mailbox toe aan…
·Hoe te configureren een WAP11 …
·Hoe de DSM - RTR Delta Control…
·Tips om Speed ​​Up the Interne…
·Uitleggen Internet Verbindings…
·Het nadeel van Client - Server…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding via een VPN Links…
·Hoe maak je een netto- router configurer…
·Hoe op te sporen van een MSN Hotmail IP-…
·Wat is een Ad Hoc draadloos netwerk? 
·Video Hosting Server 
·Hoe het opzetten van een Network Drive 
·Hoe maak je een IP -adres te traceren Va…
·Hoe maak je een Mac Bereid je voor op ee…
·Is NETGEAR Wireless Router WGR614 Compat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com