Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Uitleggen Internet Verbindingssnelheden
Internet verbindingssnelheden hebben wild in de loop van de geschiedenis van computers gevarieerd. Bij hogere snelheden komen meer mogelijkheden , zowel voor entertainment en algemene netwerken . Sommige van de dingen die velen van ons nu voor lief nemen ( zoals onmiddellijke streaming van video uit YouTube ) waren moeilijk of zelfs onmogelijk voor snelle breedbandverbindingen beschikbaar kwam . De vroege Internet zag er heel anders als gevolg van lagere gemiddelde verbindingssnelheden . Geschiedenis

De vroegste thuis internetverbindingen bestond in het 8 - bit computer tijdperk , voordat het World Wide Web werd ontwikkeld . Gebruikers vaak ingelogd op individuele bulletin boards met behulp van dial - up verbindingen die de hoorn op de top van de modem te worden geplaatst . Snelheden waren laag en connecties konden fragmentarisch te wijten zijn aan de toestand van de apparatuur. Naarmate de technologie vorderde , dial - up verbinding snelheden en stabiliteit vergroot .
Grootte

De snelheid die u ontvangt van uw internetverbinding zal variëren op basis van het type verbinding dat u gebruikt . Voor dial - up , V92 modems hebben een maximale snelheid van 56kbps ( ongeveer 0,01 MB per seconde ) terwijl breedbandverbindingen zijn aanzienlijk sneller . De Finse regering is op zoek naar de uitrol van 100Mbps ( 12,5 MB per seconde ) breedbandaansluitingen in 2015 .
Geografie

De daadwerkelijke snelheid van de internetverbinding die u ontvangt is afhankelijk op uw locatie . Met dial - up , wordt de maximale snelheid bepaald door de afstand tot de lokale telefooncentrale , want signaaldegradatie over lange afstanden vermindert de kwaliteit van de verbinding . Evenzo maximale breedband snelheden zijn afhankelijk van de afstand van de uitwisseling , en ook op de kwaliteit van telefoonlijnen van het gebied . Kabel breedband is sneller dan zijn ADSL- tegenhanger , maar niet alle gebieden zijn uitgerust met kabel -lijnen .
Effecten

Internet verbindingssnelheden
hebben een grote invloed op de bestandsgrootte die kan gemakkelijk , en dus gedownload , ook op wat je redelijkerwijs kunt verwachten om online te doen . Downloaden van een hoge - kwaliteit video -bestand op een dial - up verbinding zal zo lang dat het niet praktisch voor dagelijks gebruik te nemen , tijdens het kijken naar hoge kwaliteit streaming video is een dagelijkse gebeurtenis voor een aantal breedbandgebruikers .
misvattingen

Internet verbindingssnelheden
zijn over het algemeen genoemd als ofwel kpbs voor dial - up of Mbps voor breedband . Een gemeenschappelijke misvatting is dat deze staan ​​voor " kilobyte " en " megabytes " respectievelijk , maar dit is niet het geval . Internetverbindingen worden gemeten in ' stukjes ', die een achtste van een " byte . " Om de grootte van een bestand dat u kunt downloaden in een seconde vast te stellen , daarom moet je de verbindingssnelheid delen door acht . < br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een opgeslagen URL…
·Hoe Total Packet Load Bereken 
·Hoe te configureren VNC Auth 
·RS45 Protocollen 
·Hoe maak je een telefoon modem…
·Hoe te Web.Config bijwerken 
·De voordelen & nadelen van een…
·Soorten Protocollen voor het O…
·Welke draadloze adapters zijn …
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
  Netwerken Articles
·Hoe te ongedekte Draadloos internet gebr…
·VMware vs Microsoft versus Citrix 
·Hoe je Ping verlagen in een LAN 
·NetMeeting FAQs 
·Hoe te verbinden Via Crossover Cable 
·Hoe je GPRS Verbindingssnelheden Verhoog…
·Hoe je twee computers met elkaar te verb…
·Network Intrusion Detection Prevention 
·Hoe toegang DOD E 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com