Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
RS45 Protocollen
De RS45 is een adapter die RS485 signaal omzet als het gaat in de computer . De RS485 -signaal wordt overgedragen over Ethernet- lijnen . De RS45 adapter kunt aansluiten op een van de poorten op de computer . Het signaal wordt omgezet in de adapter en de computer herkent de adapter als een extern apparaat . Het einde van de RS45 -adapter is ontworpen om de T1 Ethernet -kabel , die eruit ziet als een oversized telefoon kabel te ontvangen . Vier -Pin Protocol

De vier -pins protocol is ontworpen om acht aders het signaal van de Ethernet- kabel op de computer aan relais . De vierpolige protocol wordt door draaien van de draden in vier paren . De bedrijfstemperaturen voor de vier - pins protocol veilig kan variëren tussen de -40 graden Celsius tot meer dan 100 graden Fahrenheit . De kabels die worden gebruikt in de vier - pins -protocol zijn niet afgeschermd Cat5e kabels die aan elkaar zijn gedraaid om de vier pinnen te maken . De vier pennen geven balans en kracht om de Ethernet- signaal als het gaat in de adapter .
Two -Pin Protocol

De twee - polige protocol vereist een twisted pair van draden . Het biedt de RS45 signaal met vier geleiders relais het signaal naar de computer . De twisted pairs bieden saldo van het signaal als het beweegt door de adapter . De draad die gebruikt wordt voor de twee - polige protocol is Cat 5e afgeschermde kabel . De kabel die wordt gebruikt in deze toepassing is UL - en CEC - gecertificeerd .
TCP /IP -protocol

De TCP /IP-protocol -software kan een computer naar Ethernet signaal te accepteren via de RS45 -adapter . Consument computers misschien niet dit protocol geïnstalleerd . Zonder de TCP /IP-protocol , de computer registreert de RS45 -signaal als een communicatiefout . Het TCP /IP-protocol kan op de computer worden toegevoegd via het Windows -platform cd besturingssysteem . Nadat het protocol is geïnstalleerd , moeten de instellingen worden opgegeven ; dit vereist het IP van de Ethernet-verbinding . Zonder dat het IP-adres , kan het TCP /IP -verbindingen geen verbinding met het internet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat Is een Troll site ? 
·De betekenis van Computer Netw…
·ISO protocollen 
·Wat is een kaper programma? 
·Hoe maak je een gratis proxy s…
·Wat zijn IP-adressen en klasse…
·Hoe een IP Header Decode 
·Wat is een Internet Bubble ? 
·Hoe het opzetten van nieuwe ge…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Het risico van het gebruik van Unsecure …
·Activeren van uw draadloze netwerk op uw…
·Hoe maak je een IAO IP Reset 
·Hoe kan ik een wachtwoord op mijn Wi - F…
·Hoe te blokkeren Network Magic 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn huis webpa…
·Hoe u op een Wireless Adapter 
·Netcat Opties 
·De beste manier om verbinding van een la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com