Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten Protocollen voor het OSI model
Het OSI ( Open Systems Interconnection ) model bevat meerdere protocollen en kan overspannen over meerdere lagen van het OSI-model . De bovenste lagen van het OSI-model geven de gebruiker de software , netwerk- en connection management protocollen die we dagelijks gebruiken , vaak zonder het te weten . De onderste lagen van het OSI-model meestal verbeelden de hardware functies , zoals routers , switches en hubs , die in feite zijn routers die niet over de programmering te routing keuzes te maken . Application Layer

Toepassing protocollen
werken hand en hand met de gebruiker en de toepassing of programma dat wordt uitgevoerd . SMTP ( Simple Mail Transfer Protocol ) wordt uitgevoerd binnen het Application Protocol , het verzenden van e-mail door de meeste e-mailprogramma's zoals Microsoft Outlook . Ander protocol dat in de Applicatielaag loopt is FTP ( File Transfer Protocol ) , waarmee een gebruiker direct verbinding maken met een server en de overdracht van bestanden of het verzenden en verwerken van financiële transacties . Zelfs iets eenvoudigs als het krijgen op het Internet een protocol dat in de toepassing van het OSI -model met behulp van HTTP ( Hyper Text Transfer Protocol ) loopt vereist en je dit elke keer dat je typt in een website -adres te gebruiken . Het " http://" stuurt een " Get " verzoek aan een webserver ergens en geeft de informatie terug naar Internet- browser van de gebruiker voor het bekijken .
Network Layer

de netwerklaag protocollen gebruikt die voornamelijk samenhangen met de interne functies van het netwerk . Een uiterst belangrijk protocol dat in het netwerk laag loopt is de DHCP ( Dynamic Host Control Protocol ) . Dit protocol is verantwoordelijk voor het verstrekken van elke computer in het netwerk een IP-adres , dat is de individuele numerieke id -nummer . Voordat een computer kan alle informatie voor een website verzenden of ontvangen , moet het een IP-adres .

Wanneer een gebruiker in een website -adres , wordt deze naar een computer die tonnen records die een IP hebt opgeslagen pakken gebonden aan elke website URL ( Universal Resource Locator . ) Dit proces vereist het gebruik van het IP ( Internet Protocol ) adres om ervoor te zorgen dat het verzoek van een gebruiker maakt het terug naar de computer van de gebruiker .
< br > Transport Layer

De transportlaag
biedt een belangrijk protocol voor internet en netwerken gebruikers. De TCP ( Transmission Control Protocol ) is verantwoordelijk voor het verpakken van de informatie die de gebruiker vraagt ​​, de bundeling van de informatie en het IP-adres in een pakket en schieten het af naar een webserver waar de informatie voordat het terug naar de gebruiker in de wordt verwerkt vorm van een webpagina met de gevraagde informatie zoals een bankrekening saldo .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je IP Range Bereken Van Su…
·Hoe te JSP Verrichten in Weblo…
·Hoe Network voorvoegsels Bepaa…
·Hoe Web Speed ​​Test 
·Hoe je tekst met je Mac 
·Hoe maak je een domeinnaam tra…
·Hoe te Parallax Monitoring Blo…
·Freeware Bandbreedte Meetgeree…
·Hoe te detecteren Als een e-ma…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Eenvoudige Stappen naar Going Wireless 
·Hoe maak je een beveiligde WiFi-verbindi…
·Hoe te verwijderen My IP-adressen 
·Hoe te Schakel WLAN op een HP Pavilion 6…
·Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·De Tips & Tricks voor Google Desktop Sea…
·Wat heb ik nodig om een netwerk met een …
·Hoe Set Up Linksys 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com