Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Website Security Testing Gereedschap
Als u een eigen website , dan weet je hoe belangrijk het is dat uw website veilig is tegen virussen en hackers . Echter , dat betekent niets , tenzij u uw website kunt testen om ervoor te zorgen dat het beschermd is tegen deze bedreigingen . Website security testing tools zullen tests uit te voeren op uw website en webapplicaties om te bepalen hoe veilig ze zijn van aanvallen . Websecurify

Deze tool is ontworpen voor zowel de industrie experts en consumenten . Het stelt u in staat om uw web applicaties te testen om te bepalen hoe kwetsbaar dat ze voor aanvallen . De tests zijn aanpasbaar op basis van uw of behoeften van uw organisatie en deze tool is ook compatibel met netwerkomgevingen , zodat u deze tools te implementeren en te gebruiken op externe computers . U kunt deze tool gebruiken om de website kwetsbaarheden waaronder data openbaarmaking kwesties , sessie veiligheidsproblemen en Structured Query Language ( SQL ) injectie , dat is een bug die gebruik maakt van beveiligingslekken in de database laag van een toepassing vinden . Het Websecurify programma maakt gebruik van een grafische gebruikersinterface ( GUI ) om u te helpen opdrachten uitvoeren en start testen . Dit programma is compatibel met Linux , Windows en Mac besturingssystemen ( OS ) en je kunt het gratis downloaden op de website van de vennootschap .
Cenzic

Cenzic Hailstorm Enterprise ARC is een cloud - based of Software as a Service ( SaaS ) applicatie , wat betekent dat je niet hoeft niets te doen om het programma te gebruiken te downloaden . In plaats daarvan worden alle software programma's online gehost en je hoeft alleen maar in te loggen op uw account om toegang te krijgen tot uw testtools . Deze tool is voor grote bedrijven die behoefte om hun web kwetsbaarheid te beoordelen , en je kunt het opzetten van het systeem waar alleen bepaalde mensen beveiligingsstatus informatie kunt bekijken . Andere kenmerken van deze tool zijn de mogelijkheid om zowel actieve als in-progress toepassingen te testen en u kunt de status van grafieken zien op het programma UI dashboard . Met ingang van 2010 , deze tool kost $ 26.000 , maar u kunt een gratis demoversie aanvragen voordat u de volledige versie aan te schaffen .
Paros

Paros
is een gratis programma waarmee u uw webapplicaties te testen voor beveiligingsproblemen , maar u moet JavaScript ondersteunen om deze tool te gebruiken . Deze tool stelt u in staat om gegevens overgebracht tussen uw server en de client via het HyperText Transfer Protocol ( HTTP ) of HyperText Transfer Protocol Secure ( HTTPS ) vast te leggen , en u kunt ook cookies en /of formuliervelden over de client - server netwerk worden overgebracht bekijken . Hoewel dit programma is gratis , de auteur vraagt ​​een donatie als je het downloaden en gebruiken van dit programma. U kunt het programma downloaden van de website van de auteur .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Wake on LAN in XP 
·Wat is een SMTP Smart Host? 
·Hoe te Metatags schrijven 
·Wat is een Port Probe ? 
·Hoe Web Adres Converteren naar…
·Zal Elke Laptop Werk aan mijn …
·Internet Snelheden Explained 
·Hoe controleert de cache Datum…
·Hoe te ADAM gebruiken voor Rem…
  Related Articles
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe Vista Set Wireless Security 
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe kan ik een computer toe aan een draa…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe Security Settings een Wireless Route…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Telnet -server SMTP 
·Hoe links toevoegen aan uw MySpace- prof…
·Protocollen voor QinQ 
·How to Set Up een Belkin Wireless Modem 
·De voordelen van een hybride Topology 
·Hoe de Linksys Beveiliging Password Rese…
·Hoe maak je een Wireless Network Securit…
·Hoe maak je een Netgear WGR614 v6 Instal…
·Wat is een Server adres ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com