Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Port Probe ?
Elk internetadres kan veel gelijktijdige verbindingen van en naar de verschillende soorten van Internet-diensten te handhaven . Deze verschillende aansluitingen vinden plaats in een adres kanalen genoemd poorten . Port indringende , ook wel port scanning , is een diagnostisch instrument dat laat zien welke diensten zijn beschikbaar tegen een bepaald internetadres . Poorten

Ports
kan worden gezien als rijstroken op hetzelfde internet snelweg . Poorten zorgen voor gelijktijdige verkeer op dezelfde internetverbinding , net als een acht - baans weg aankan acht gelijktijdige streams van het verkeer . Internetverbindingen zijn nogal breder , maar, zoals elke internetadres theoretisch kan hebben 65.536 poorten in gebruik .
Standard Port Numbers

Veel internetdiensten
hebben standaard poortnummers toegewezen aan hen , en in deze gevallen het poortnummer een goede indicatie van het type internetdienst op de andere zijde . Zo wordt alle standaard webverkeer uitgevoerd via poort 80 , zodat bij het aanvragen van een pagina uit http://www.domain.com , je bent eigenlijk aansluit op http://www.domain.com:80 , waar de dikke darm aangeeft de poort te gebruiken . Inkomende e-mail gebruikt routinematig poorten 143 en 993 , terwijl de uitgaande e-mail is vaak op poort 25 . Een poortnummer is geen garantie dat een bepaalde dienst beschikbaar is achter de rug, maar het is slecht netwerkontwerp te poortnummer standaardisatie te negeren bij het opzetten van netwerkdiensten .
Port Probing

een port probe contacten een IP-adres of een reeks IP-adressen , over een bereik van potentiële havens , op zoek naar diensten aan de andere kant die reageren op een dergelijk verzoek . Poort indringende kunnen snel groeien tot zeer grote maten . Zo is het gebruikelijk om een aantal netwerkadressen 256 toegewezen aan een kleine organisatie te bepalen welke netwerkdiensten ter beschikking heeft gesteld sonde . Scannen van alle 65.536 poorten op 256 computers resulteert in een totaal van 16.777.216 apart netwerk verzoeken . Het is ergens tussen onbeleefd en gevaarlijk om teveel haven sondes te snel te sturen naar een computer , dus de meeste tastersoftware zal vertragen gedurende een seconde voordat een tweede sonde naar hetzelfde netwerkadres ; hoewel tastersoftware kan vele adressen tegelijk scannen , sonderen een grote reeks poorten zal vele uren duren . Beperken poortscans tot het standaard assortiment van 1 tot en met snelheden 1024 dit tot enorm .
Netwerk Maps

Het resultaat van een haven sonde is een kaart van beschikbare computers op het netwerk en de diensten die beschikbaar zijn op elk van hen zijn . Bijvoorbeeld , kan een klein bedrijf hebben 20 computers , routers en andere netwerkapparaten aangesloten . Als beveiligingssoftware belet niet dat hun reacties , zal een poortscan aangeven welke IP -adressen die ze gebruiken , en dat een extra 235 of zo adressen zijn ongebruikt . Ieder zal ook reageren met beschikbare poorten , zodat u om te bepalen welke Internet adres is toegewezen aan de webserver , mailserver of andere internetdiensten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe vindt u de OpenSSL Versie …
·Waarom wordt mijn webbrowser S…
·Hoe link naar PayPal Craigslis…
·Hoe te Routers Bridge 
·Wat is WebFldrs MSI ? 
·Verwijderen van een bestaande …
·Hoe kan ik een Internet Gatewa…
·Hoe u Internet Connection Band…
·Cat 5 kabel Installatie 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een laptop Zet op Mijn Online…
·Uitdagingen in IP Spoofing 
·Wat is Cisco VTP ? 
·WEP- wachtwoorden Vs . WPA Wachtwoorden 
·Wat betekent TCP Connection Failure Mean…
·Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
·Hoe je Microsoft toestaan ​​om draadloze…
·Hoe voor Wireless Security Begrijp 
·Hoe je Linksys URL Toegang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com