Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te Routers Bridge
Als bedrade routers zijn niet goed geconfigureerd , zullen ze blijven in constante strijd om de controle van het netwerk , het verstoren van uw verbinding met het internet . Meestal een bedrade router is overbrugd , zodat je een draadloos netwerk kunt toevoegen . U kunt ervoor kiezen om twee bedrade routers overbruggen als je wilt netwerken uit te breiden in uw hele huis . U kunt ook overbruggen bedraad twee routers als je zou willen om het aantal poorten beschikbaar voor computers en andere netwerkapparatuur te verhogen . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een van de bedrade routers op uw computer via Ethernet-kabel . De Ethernet -kabel ziet eruit als een kabel koord met een grotere telefoonaansluiting . Toegang tot uw router menu beveiliging door http://192.168.1.1 te typen in de adresbalk van uw browser . Voer een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw netwerk . Raadpleeg de handleiding of de onderkant van uw router naar de standaard gebruikersnaam en wachtwoord vinden . Kopen van 2

Toegang tot het lokale netwerk ( LAN ) adres , alsook de router DHCP pool in de basisinstellingen van uw netwerkconfiguratie . Schrijf deze nummers naar beneden , zoals je zal ze later nodig hebben . Verlaat het scherm router-configuratie .
3

Sluit uw tweede bedrade router aan op uw computer via Ethernet . Sluit de tweede router naar de eerste router . Open uw webbrowser en ga naar http://192.168.1.1 en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord .
4

Navigeer naar het wide area network ( WAN ) een deel van de beveiliging scherm, die verschillend kunnen zijn manieren te vinden afhankelijk van het model van uw router . Typ een IP-adres voor deze router die is buiten het DHCP-bereik je eerder genoteerd . Bijvoorbeeld, als je DHCP pool is 192.168.100-150 , kiest u een DHCP- pool zoals 192.168.1.38 .
5

Navigeer naar het instellingenscherm LAN en zorgen voor de DHCP is uitgeschakeld.

6

Navigeer naar uw draadloze configuratie-instellingen en selecteer een andere Service Set Identifier ( SSID ) de naam van de eerste router je in eerste instantie opgezet . U kunt een willekeurige naam in voor uw SSID te kiezen .
7

Maak een ander wachtwoord onder de beveiligingsinstellingen . Zorg ervoor dat uw wachtwoord wordt aangemaakt onder de WPA instelling . Elk scherm router-configuratie varieert , dus raadpleeg uw handleiding om uit te vinden welke link om te klikken om deze te openen . Noteer uw nieuwe gewijzigde instellingen en op te slaan .
8

Haal de tweede router uit het stopcontact . Sluit de Ethernet-kabel die loopt van de achterkant van de tweede router aan op een vrije Ethernet -poort van de belangrijkste router . Steek de tweede router terug in de muur .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe test ik Google Checkout ? 
·Hoe bekijkt een camera via het…
·Raar HTML Tekst Effecten 
·Verbinding maken met een draad…
·Hoe om te sparen Kaart Pix Van…
·Hoe maak je een router gebruik…
·Gratis ISP Gereedschap 
·Hoe te vermijden afleiding bij…
·Hoe maak je een Download herva…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vind ik mijn Network Key? 
·Mijn draadloos netwerk zal geen verbindi…
·Hoe maak je een Ethernet -switch install…
·Web 2.0 Veiligheid Nadelen & Web 2.0 Bev…
·De geschiedenis van Hacking 
·Wat is het doel van een categorie 5 Cros…
·Hoe Hook Up een draadloze router om een …
·Hoe het opzetten van mobiel breedband vo…
·Hoe maak je een Zoom Mini Externe USB ge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com