Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
De geschiedenis van Hacking
Het woord " hacker " kreeg bekendheid aan het Massachusetts Institute of Technology in de jaren 1960 . De campus cultuur aan het MIT sleuven studenten in twee groepen . Studenten die regelmatig bijgewoond klassen , tijd doorgebracht in de bibliotheken en draaide in hun opdrachten op tijd waar gebrandmerkt als ' gereedschap '. " Hackers " aan de andere kant waren studenten die klassen gedumpt , sliep overdag en investeerde hun nachten in recreatieve activiteiten . Het was de MIT hackers van de jaren 1960 , die geknoeid en opgetuigd de nieuw geïnstalleerde mainframe systemen op de campus en dus de pioniers van computerinbraak werd . Early Years - Hacking Coalitie

Hacking
in de beginjaren werd vooral gezien als wilde maar een onschuldige daad van verstoring . Degenen die toegang hebben tot de computer systemen en netwerken gehad en had de mogelijkheid om te hacken waren elite intellectuelen op campussen , zoals MIT . Terwijl MIT hackers werden knoeien het in - house mainframe computers , werden " phreaks " of telefoon hackers inbreken in internationale telecommunicatienetwerken om gratis telefoongesprekken te voeren. Hackers en phreaks begon zich te verzamelen bij de eerste in hun soort netwerk gebruikersgroepen en online fora zoals ' Sherwood Forest " en " Catch - 22 . " Ze deelden informatie over hoe u computersysteem zekerheden overtreden .
< Br >
vroege jaren 1980 : Stijging in hacking

in de vroege jaren 1980 , hacking praktijken verspreid buiten de muren van de Ivy league scholen en geïnfiltreerd in de culturele mainstream . Hacking tijdschriften zoals Zine Phrack en 2600 aan populariteit gewonnen en in 1983 de film ' War Games ', met een hacker wordt afgeschilderd als een held , introduceerde computerinbraak aan het grotere publiek . In hetzelfde jaar zes tieners van een hacking bende genaamd " 414 " werden gearresteerd voor het inbreken in 60 Amerikaanse overheid computers , waaronder systemen die hielp nucleaire wapens te ontwikkelen . Nieuwsberichten van tieners hacken van de overheid en zakelijke computernetwerken werden vaker
de late jaren 1980 : . Anti - Hacking Laws

In 1986 , het Amerikaanse Congres een wet genaamd " The Computer Fraud and Abuse Act , " en computer hacking werd een federaal misdrijf . Het volgende jaar , Robert Morris , een Cornell University drop-out , voor het eerst in de geschiedenis van internet gestart met een virus dat netwerken van verschillende overheidsinstanties en universiteiten crashte . Morris werd ook de eerste persoon onder de Computer Fraud and Abuse Act worden veroordeeld . In de late jaren 1980 hacken , ook voor het eerst werd bij internationale spionage . Vier hackers uit West-Duitsland werden gearresteerd voor overtredingen in de Amerikaanse regering computers en verkopen van informatie aan de Sovjet- KGB .
De jaren 1990 - Internet Hacking

In de jaren 1990 , een computer en een verbinding met het World Wide Web werd een gemeenschappelijk kenmerk in huishoudens in de Verenigde Staten . Het hacken van corporate systemen en virus lanceringen op het internet werd alomtegenwoordig . In 1994 , de Russische student Vladimir Levin samen met andere hackers in de grootste computer overval ooit . Hij stal meer dan $ 10 miljoen van Citibank rekeningen . Terwijl hacking werd het middel voor financiële diefstal , de Amerikaanse anti - hacking wetten en straffen ook verhard . Een hacker die een netwerk Los Angles radiostation om een ​​Porsche te winnen in een wedstrijd opgetuigd werd veroordeeld tot 51 maanden in de gevangenis . Het was de hoogste sanctie voor een hacker in de Amerikaanse geschiedenis . Verder , in 1999 , een techneut genaamd Kevin Mitnick werd de eerste hacker te worden vermeld op de FBI -'most wanted lijst.
New Millenium - Identity Theft

Aan het begin van het nieuwe millennium , de vormen van hacking en de wetten tegen het blijven evolueren . Hackers bleef overheid , militaire en zakelijke netwerken schenden . Echter , met het internet nu een gemeenschappelijk instrument voor massaconsumptie en huishoudelijke verrichtingen , de gevallen van de consument identiteitsdiefstal steeg drastisch . In 2005 , bijvoorbeeld , hackers voor de grootste identiteit breuk in online geschiedenis . Creditcard en bijbehorende accountgegevens van 40 miljoen Mastercard consumenten werden naar verluidt gestolen .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik Internet Filtering …
·Packet Filter Vs . Proxy 
·Anomalie -Based Network Intrus…
·Hoe je het Administrator-wacht…
·Wat is Open Authentication ? 
·Hoe maak je een certificaat va…
·Hoe om te doen Shading voor Zo…
·Hoe maak je een Microsoft Auth…
·Cisco PIX Tutorial 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat is een DNS- Zone ? 
·Woomera Protocol 
·How to Get Extreem Fast Dial -Up 
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·Wat is een SNMP string ? 
·Netwerken & Distributed Systems Security…
·Hoe maak je een netwerkontwerp 
·Hoe maak je een DDWRT Linksys Reset 
·Client Side Validation Vs . Server Side …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com