Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Mijn draadloos netwerk zal geen verbinding met het internet
Draadloos internet is samengesteld uit drie belangrijke componenten in uw huis en vele anderen daarbuiten . Elk van hen kan niet op elk moment . Soms is uw Internet Service Provider ( ISP ) zal een storing die van invloed uw omgeving hebben of het kan net zo ingewikkeld als corrupt browser software op uw computer . Problemen met uw draadloze internet bestaat uit het vinden van welk deel is mislukt en het vinden van een manier om het te repareren . Instructies

powercycle 1 uw draadloze netwerk door het uitschakelen van alle computers aangesloten , de stekker uit het modem en de stekker van de router . Steek het modem in het stopcontact , als je eenmaal uit alle hardware draaien . Wacht tot de verbinding te beveiligen . Kopen van 2

Sluit de modem in het stopcontact , als je eenmaal uit alle hardware draaien . Wacht tot de verbinding te beveiligen . De lampjes op de voorkant van de modem die u vertellen wanneer de modem beveiligt de verbinding . De modem handleiding of uw internetprovider zal u vertellen de exacte configuratie . U kunt ook invoegen een Ethernet- kabel in de achterkant van de modem en een andere computer . Als het Internet werkt , dan is het ofwel de eerste computer of router . Als de verbinding niet tot stand , het modem veroorzaakt uw draadloze netwerk te mislukken . Controleer de bedrading en stekker voor shorts en slijtage . De modem heeft ten minste een licht op de modem . Als er geen lampjes bestaan ​​op het modem , wiebelen de stekker in het stopcontact , verandert het stopcontact en druk op de stekker stevig in het modem . Als dit niet werkt , belt u uw internetprovider voor een vervanging of service call . Het is ook mogelijk dat de verbinding is uitgeschakeld of als gebied heeft een Internet uitvalt . Beide oorzaken moeten worden bevestigd door uw ISP .

Plug 3 in je router . Wacht tot de verbinding te beveiligen . Als er geen lampjes bestaan ​​op het modem , wiebelen de stekker in het stopcontact , verandert het stopcontact en druk op de bovenkant van de stekker stevig in het modem . Als dit niet werkt en de verbinding niet tot stand , omzeilen de router door de computer op de modem met een Ethernet- kabel . Haal de stekker van uw modem , wacht 30 seconden en steek de stekker opnieuw in Wacht tot de verbinding tot stand . Zet de computer aan en open een browser . Als u met succes het internet te bereiken , vervang dan uw router . Een mislukte verbinding geeft aan dat het probleem ligt bij de computer .

Turn 4 op de computer, als de router een verbinding . Klik op het pictogram van de computer in de rechter benedenhoek van uw bureaublad en controleer de status van de verbinding . Het zou moeten zeggen " Lokale en internet . " Een rode X op het pictogram computer geeft de computer geen invoer van de router , wat betekent dat de router of modem wordt uitgeschakeld of de verbinding is uitgeschakeld ontvangt . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies " verbinding maken met een netwerk . " Kies uw verbinding uit de lijst en klik op " Connect " en vervolgens controleren " Bewaar dit netwerk . " Klik op ' Sluiten '. Als er geen verbindingen beschikbaar zijn , op zoek naar een schakelaar aan de rand van de laptop of een toren pictogram radio op een van de F - toetsen . Druk of duw op de toets . Bekijk de lijst weer . Als uw verbinding wordt weergegeven , dan dient u het en toegang tot het internet . Als de computer icoon -status zegt iets anders dan " Lokale en Internet " of uw verbinding nog steeds niet weer laten zien in de lijst , powercycle uw netwerk door het herhalen van de stappen een tot drie . Selecteer "Connect to Network . " Zorg ervoor dat de computer is aangesloten op uw draadloze netwerk .
5

Poging tot toegang tot het internet , als de status van de verbinding is 'Lokale en internet . " Klik op het pictogram computer opnieuw en kies voor " Network and Sharing Center . " Dan " Diagnose en herstel . " Als dit niet automatisch het probleem te herstellen , lees de lijst en volg de aanwijzingen . Probeer het gebruik van een alternatieve browser .
6

Cache wissen door te klikken op " Tools" in een van beide Firefox of Internet Explorer en kiezen voor " Recente geschiedenis wissen " of " Delete Browsing History . " Typ een adres in uw adresbalk ; uw homepage kan worden naar beneden . Klik op ' Start '. Selecteer " Alle programma's , " " Accessoires" en " Opdrachtprompt . " Typ " ipconfig /release . " Dit geeft het IP-adres . Vernieuw het IP-adres door te typen in " ipconfig /renew . " Probeer nogmaals toegang tot het internet . Als het probleem aanhoudt , belt u uw internetprovider en /of overleggen met een computer technicus .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Netiquette van Leraren 
·Wat is een Super proxy? 
·Hoe te verbinden GPRS Via Blue…
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Router mislukt verbinden met S…
·Hoe op te lossen Res Ieframe.d…
·Video Webcast Eisen 
·Hoe te mod_proxy installeren i…
·Wat zijn drie voordelen van e-…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up een Proxy Server voor VPN 
·Network Address Translation Protocol 
·Hoe maak je verbinding een LinkSys WRT35…
·Ik heb een ADSL -modem en een draadloze …
·Hoe maak je verbinding een T1-lijn naar …
·Routing en Remote Access Router 
·Hoe de Laatst Bekende Windows Woonplaats…
·Hoe kan ik een andere computer op mijn n…
·Hoe om te denken als een hacker 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com