Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
DIY VoIP Phone
U kunt uw internetverbinding gebruiken om lokale gesprekken voeren en te ontvangen zonder telefoonrekeningen , om gratis interlokale gesprekken voeren of naar andere landen bellen tegen zeer goedkope tarieven . Voice over Internet Protocol of VoIP is de naam van de technologie die op grote schaal wordt aanvaard als een economisch alternatief voor de gewone vaste lijn telefoon service te wijten aan de grote besparingen die het kan genereren . Een typische VoIP- systeem bestaat uit een DSL-modem aangesloten op een VoIP -adapter en een gewone telefoon aangesloten op de VoIP-adapter . Leer hoe je het opzetten van een VoIP-telefoon -systeem en wat geld besparen . Wat je nodig hebt
Diagonale tang
Schroevendraaiers
RJ - 14 -telefoonaansluiting ( surface mount ) op Cat - 6 -kabel
Draadstripper
Laat meer instructies

1

Bepaal een plek om uw VoIP-adapter plaatsen en te zoeken naar een andere plek waar u wilt dat uw toestel worden geïnstalleerd . kopen van 2

Monteer een RJ - 14 -telefoonaansluiting op de muur dichtst naar de plaats waar u van plan om de VoIP-adapter zitten , met behulp van schroeven met de krik geleverd . Een VoIP-adapter is nodig om analoge signalen gebruikt door gewone telefoons in digitale signalen die kunnen reizen via het internet te zetten . U met een RJ - 14 -telefoonaansluiting op de wand die het dichtst bij waar u de telefoon plaatsen. Houd in gedachten dat de VoIP-adapter heeft binnen het bereik van een elektrische houder of een elektrisch verlengsnoer te worden geplaatst .
3

Verwijder 2 centimeter van de kabelmantel van de punt van een CAT - 6 kabel om haar innerlijke draden , met behulp van diagonale tang . Strip 1/2 inch uit de plastic isolatie van de blauwe draad met witte strepen en 1/2 inch van de witte draad met blauwe strepen , met behulp van een draad stripper .
4

Wikkel de blauwe draad met witte strepen met de klok mee rond de rode klem schroef van de krik de buurt van waar u de VoIP- adapter plaatst en wikkel de witte draad met blauwe strepen rond de groene terminal schroef . Draai de schroeven met de klok mee , met behulp van een schroevendraaier om de aansluitingen te scherpen en te beveiligen .
5

Kijk voor een toegankelijke route en voer de kabel tot de andere aansluiting . Kies de kortste weg , maar minst zichtbare en zet de kabel vast met kabel nietjes . Strip uit 2 centimeter van buitenste afdekking van de kabel aan het einde van de lijn , met diagonale tang . Strip 1/2 inch van de isolatie bij het uiteinde van de blauwe draad met witte strepen en 1/2 inch van de witte draad met blauwe strepen , met behulp van een draad stripper .
6

Wikkel de blauwe draad met witte strepen met de klok mee rond de rode klem schroef van de krik en wikkel de witte draad met blauwe strepen met de klok mee rond de groene terminal schroef . Draai de klemschroeven met de klok mee , met behulp van een schroevendraaier , om de verbindingen te beveiligen .
7

Sluit het ene uiteinde van de patchkabel met de VoIP- adapter meegeleverd in de RJ - 14 -aansluiting op uw muur en sluit het andere uiteinde in de aansluiting achter de VoIP-adapter . Sluit uw ADSL -modem in de poort achter uw VoIP- adapter gebruikt die bij de modem meegeleverde Ethernet-kabel . Sluit de DSL-kabel uit de telefoon bedrijf in de DSL-poort achter je modem .
8

Sluit een telefoon aan de andere aansluiting , zet de modem en de VoIP-adapter en til je telefoonhoorn te controleren op kiestoon . Iemand bellen om de lijn te testen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe plaats ik telefoontjes van…
·Hoe te Dial - Peers configurer…
·Hoe te wijzigen een BoV op een…
·Hoe te Sluit een gewone telefo…
·Hoe te gebruiken VoIP-technolo…
·Hoe maak je een Music Channel …
·Hoe te VoIP draad aan Phone Ja…
·Gebruik van VoIP 
·Hoe maak je een SIP Trunk conf…
  Related Articles
DIY Wireless Router Directional Versterk…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
DIY Wireless Booster 
Hoe je DSL internet krijgen zonder een t…
Hoe om muziek vanaf een computer naar ee…
DIY : LAN Signal Booster 
Mid - Range WiFi DIY Antenne 
DIY : WiFi Antenne 
DIY WiFi Met Dish Network 
  Netwerken Articles
·Computer Surveillance Technieken 
·Adaptive Routing Protocollen 
·Hoe kan ik een router op een netwerk Bri…
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een comp…
·Hoe Hook Up Verizon Broadband een Router…
·Hoe kan ik een laptop Internet Router Zo…
·5 Voice Tools for Android 
·Hoe te Remote Access een router creëren…
·Hoe maak je Stuur een Wake on LAN 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com