Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Ethische kwesties voor het verwijderen of Leaving Metadata
Metadata is data over data , en levert onderliggende gegevens inzake elektronische documenten , bestand structuren en correspondentie . Metadata kan uw revisies en annotaties onthullen aan een document , samen met de exacte tijd wanneer u gemaakt of bewerkt uw document . Deze informatie is bijzonder gevoelig . Weten hoe uw toepassingen te behandelen metadata en hoe het te verwijderen is de sleutel tot de bescherming van vertrouwelijke informatie . Gebruik van Metadata

Metadata
kan nuttig zijn om een juridisch team samenwerken aan een document , waardoor leden notities en aantekeningen in te brengen . Teamleden kunnen ook de functie van een toepassing " Wijzigingen bijhouden " te gebruiken om de opeenvolgende concepten te onderzoeken voordat het samenstellen van de definitieve versie . Metadata kan onderworpen zijn aan ontdekking zijn als een rechtzoekende betwist de datum van de creatie van een document . Metadata van het document stelt de rechtbank om precies te bepalen wanneer een document is gemaakt en toen de makers gemaakt herzieningen dienaangaande .
Potentiële risico's

ontvanger
Een document kan vaak rechts - klik op het pictogram om de selectie Eigenschappen brengen , en bekijk de data het document is gemaakt , bewerkt of verzonden . In " Metadata : The Ghosts Haunting e - documenten" van de in oktober 2008 nummer van " The Florida Bar Journal , " Auteurs David Hricik en Chase Edward Scott aangegeven dat Microsoft Word 's " Wijzigingen bijhouden " functie kan een ontvanger naar een bekijken vorige tocht document , potentieel onthullen strategie van een juridisch team en bottom-line plaats van wat ze bereid zijn in de onderhandelingen te accepteren . Andere document creatie software omvat meestal vergelijkbaar tracking en beoordeling kenmerken .
Juridische adviezen betreft Metadata Ethiek

Ethische normen
inzake metadata mijnbouw grote verschillen tussen staten . De New York State Bar uitgegeven de eerste juridische adviezen in Amerika over metadata , met vermelding in de adviezen 749 en 782 , uitgegeven in 2001 en 2004 respectievelijk , dat terwijl raadsman van een cliënt was verantwoordelijk voor het uitwissen van gegevens van elektronische documenten en communicatie , was het onethisch voor de ontvangers te proberen om metadata uit te pakken dat ze konden gebruiken tegen hun tegenstanders . De Alabama Bar heeft een advies van 2007 weerspiegelt de New York Bar 's standaard , hoewel andere staten , zoals Maryland , toestaan ​​advocaten om ingebedde metadata te gebruiken . De American Bar Association " Formeel Advies 06-442 " ​​van augustus 2006 legt de verantwoordelijkheid voor het uitwissen van metadata op makers van een document , het vinden van geen ethische reden voor advocaten om metadata mijnbouw af te zien .
Juridische implicaties < br >
p Het is de verantwoordelijkheid van een advocaat om metadata van documenten vóór de uitzending te verwijderen , en niet te doen kan resulteren in de ethiek of wanpraktijken kosten , afhankelijk van hoe schadelijk de informatie was om de zaak van haar cliënt . In sommige staten , zoals New York en Florida , het bekijken van metadata tegengestelde raadsman ongeluk stuurt binnen een document en het gebruik ervan tijdens de procedure kan resulteren in ethieklasten .
Best Practices

als u een beroep doen op het personeel om het definitieve ontwerp samen te stellen, hen bewust te maken over metadata - inbedding functies binnen de toepassingen die ze gebruiken , evenals het geven hen de middelen om het te verwijderen . Leer hoe elke toepassing die u gebruikt binnen het kantoor behandelt metadata samen met zijn opties voor het weergeven en verwijderen van metadata . Softwareleveranciers bieden doorgaans metadata verwijderen functies voor hun toepassingen die er gebruik van maken , en je kunt ook de aankoop van applicaties van derden genaamd " scrubbers " die geavanceerde metadata verwijderen mogelijkheden bieden .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe de Dell MIB's installeren 
·Wat is het verschil tussen Hos…
·Wat is een COC NCDB Data Wareh…
·Hoe te registreren VNC service…
·Wat is de vertraging in een 10…
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·Wat is een RosettaNet PIP ? 
·Zal een USB Repeater Cable wer…
·Hoe doet u mee NetMeeting 
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe naar een andere computer verbinden m…
·Hoe Free Public Proxy Services 
·Hoe werkt Comcast Controleer My IP ? 
·Hoe maak je een Novell- netwerk Password…
·Worden Downloaden & Streaming hetzelfde?…
·Wat is een PXE boot server? 
·Hoe te Ports op Motorola Routers 
·Hoe vindt u de OpenSSL Versie nummer 
·Hoe maak je een Locatie Van een IP-adres…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com