Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is de bandbreedtevertragingsprodukt ?
Bandbreedte - delay product meet de maximale hoeveelheid gegevens die in transit kan via een netwerk op elk punt in de tijd . De totale bytes van data tijdens de gelijke totale beschikbare bandbreedte in kilobytes per seconde , vermenigvuldigd met de milliseconden duurt een datapakket een volledige rondreis door het netwerk . BDP beperkt hoeveel internet gegevens die u via het netwerk van uw leverancier kan ontvangen . TCP

Het Transmission Control Protocol is een set regels voor het verzenden van gegevens via het Internet . Wanneer iemand u een bericht stuurt online , het TCP -programma laag in de afzender machine breekt de gegevens in afzonderlijke pakketten voor transmissie . Hoewel de pakketten al hoofd naar de computer , kan TCP stuur ze door verschillende routes door het netwerk van uw leverancier voor efficiëntie . Wanneer de pakketten aankomen , uw computer gebruikt TCP om ze weer in elkaar zetten in een samenhangende boodschap .
The Window

netwerkverbinding van uw computer beschikt over een TCP " ontvangen venstergrootte , " de maximale hoeveelheid bytes kan ontvangen in een keer. Zodra een datatransmissie maxes uit het raam te ontvangen , de verzendende computer wacht op een update van uw systeem voordat er iets anders zenden . Als het venster klein is , kan het netwerk niet in staat om zoveel gegevens verzenden als BDP van het systeem mogelijk maakt . Dat betekent verspilde bandbreedte en downtime , terwijl het netwerk wacht op uw systeem om de eerste set van bytes te verwerken en te reageren .
Formaat

TCP instellingen
werden opgericht in een tijdperk waarin BDP waarden waren een stuk kleiner , heeft dus een klein venster omvang niet veel invloed . Als de TCP instellingen niet juist , een oplossing te veranderen zodat het venster meer gegevens te verwerken . U kunt dit doen op verschillende manieren , zoals het verhogen van de hoeveelheid systeemgeheugen voor TCP , of waardoor optionele TCP functies , zoals groot raam Extensions.
Overwegingen

u kunt problemen met de BDP en TCP te identificeren door middel van een diagnostische server op uw netwerk te analyseren . Dit kan u vertellen of het venster TCP moet vergroten . Gewoon het bepalen van de BDP kan helpen : Als u weet dat de BDP , kunt u het optimale aantal te berekenen voor de grootte van het venster TCP . Als u andere problemen met uw netwerk , zoals hoge congestie of een lage BDP hebben echter het verhogen van de raam kan niet veel helpen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·SonicWALL Kan niet Ping een WL…
·Hoe Network Cables Run Buiten …
·Betrouwbaar transportprotocol 
·Hoe vindt Poort nummer van een…
·Hoe converteren van PAM PCM 
·Hoe je Cisco Stackwise Configu…
·Hoe maak je een analoge Buffer…
·Hoe te downloaden Mail Vanuit …
·Hoe te Bandbreedte Doorvoersne…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G V1 Draadlo…
·Het doel van Rollover Kabels 
·Hoe kan ik mijn homepage Wijzig naar Goo…
·Hoe te streamen in Oracle 
·Hoe kan ik een FTP-service op Linux Star…
·Hoe Network twee computers met een inbel…
·Hoe kan ik een Bluetooth-wachtwoord zoek…
·Welke onderdelen heb je nodig op te zett…
·DIY Whole House Audio Video Systemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com