Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Het doel van Rollover Kabels
Netwerkkabels - of Ethernet of LAN-kabels - zijn er in drie basistypen : straight -through , crossover of rollover . Het kennen van de verschillende toepassingen van elk is een essentieel onderdeel van het opbouwen van een werkende Internet netwerk via een onjuist aangezien in plaats van een andere kan leiden een slecht functionerende of functionerende netwerk . Rollover kabels hebben een specifiek doel in het netwerk , en ze zijn gemakkelijk te onderscheiden van de andere twee . Definitie

Rollover kabels zijn netwerkkabels die worden gebruikt om een ​​" terminal" -apparaat aansluiten, zoals een computer naar een netwerkapparaat , zoals een router of een switch . Zij zijn te onderscheiden van crossover kabels , die worden gebruikt om twee van hetzelfde type netwerkapparaat elkaar verbinden (schakel te schakelen , bijvoorbeeld) , en rechte kabels die worden gebruikt om twee verschillende netwerkapparaten samen ( router aansluiten hub , bijvoorbeeld) .
Hoe een Rollover kabel

Natuurlijk , de gemakkelijkste manier om een rollover kabel identificeren Spot is te zien of het als zodanig geëtiketteerd is op de verpakking wanneer u de kabel aan te schaffen . Als u de inspectie van een kabel uit de verpakking , rollover -kabels meestal verschillend worden gekleurd dan andere netwerkkabels om verwarring te voorkomen . Als u meer dan een beetje tech - savvy , nauwkeurige inspectie van de Ethernet connector aan het einde van de kabel zal onthullen dat de draden zijn aangebracht aan een uiteinde van de kabel in omgekeerde volgorde op hun positie aan het andere uiteinde . < br >
Als een Rollover Kabel

gebruik Zoals opgemerkt , crossover -kabels hebben een zeer specifiek gebruik : een terminal -apparaat aansluit op een netwerkapparaat . Als een programmeur nodig heeft om een ​​netwerk switch voor gebruik op een netwerk te configureren , kan hij dat doen door het aansluiten van een rollover -kabel van de schakelaar op de computer en houtkap in de schakelaar . Merk echter op dat de netwerk kabel technologie heeft ontwikkeld tot het punt dat bijna elk type netwerkkabel kan dit uitvoeren , niet per se alleen rollover -kabels .
Doordringendheid

Vandaag , rollover kabels worden zelden gebruikt omdat eenvoudige netwerkkabels kunnen worden gebruikt om een netwerkapparaat hechten aan een terminal -apparaat aan het netwerk apparaat te configureren . Rollover -kabels worden ook wel Yost kabels en netwerkkabels fabrikanten als Linksys nu produceren en op de markt Yost naar Ethernet-kabel adapters ; stekker van een standaard Ethernet- kabel in de " vrouwelijke " einde van de adapter en steek de mannelijke uiteinde in de " console " haven van een netwerkapparaat of in een computer , en u kunt de noodzaak van een Yost kabel apart aanschaffen elimineren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Een thuisnetwerk installeert 
·Wat is een Web Tag ? 
·Hoe te verbinden twee computer…
·Wat is een DHCP Client Service…
·Hoe te Cookies verwijderen & W…
·Hoe te Endian Firewall Gemeens…
·Hoe maak je een Wireless 802.1…
·Verbinding maken met My Local …
·Roadrunner High Speed ​​Specs 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Cycle een IP-adres op een Comcast…
·Hoe te installeren ActiveX voor Messenge…
·Hoe te testen Als een Ethernet -kaart is…
·Hoe te herstellen van een 404 -fout 
·Hoe je het IP op Solaris 10 Zoek 
·Do's & Dont's van Facebook 
·Hoe te verlengen NETGEAR Wireless Intern…
·Kunt u zien welk type verkeer is op een …
·Hoe maak je verbinding een rechtstreekse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com