Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Wireless 802.11b Dipoolantenne Zorg
Wi - Fi , de aangewezen naam voor draadloze transmissies die door netwerken kan worden ontvangen , komt in verschillende niveaus van de signaalsterkte , 802.11b als een van de eerste varianten van deze technologie te worden voor de consument beschikbaar . U kunt een dipool - based 802.11 b WiFi -antenne te maken uit een aantal benodigdheden verworven van een supermarkt en een hobbywinkel ( of elektronica winkel ) . De procedure is eenvoudig en gebaseerd op hulpmiddelen die de meeste huishoudens al bij de hand hebt . Wat je
Lege koffie nodig kan, 28 oz .
Ruler
Stanleymes
N adapterplaat
Soldeerbout
Solder : Massieve kern koperdraad , 8 inch < br > Solder kern koperdraad , 3 inches
Pigtail N kabel
Wi - Fi-kaart
Laptop
draadloos thuisnetwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sta een lege koffie kan op een werkvlak met de open kant naar boven . Maatregel drie centimeter van de bodem , dan een gat met een mes in de zijkant van de bus op de 3 inch merk .

Place 2 de N adapter plaat op het werkblad met de open uiteindelijk naar boven. Verwarm een soldeerbout gedurende vijf minuten . Breng twee druppels soldeer naar het midden van de N adapterplaat .

Plaats 3 van de 8 inch verkocht kern koperdraad horizontaal op het werkvlak . Soldeer een uiteinde van een van de twee 3 inch draden aan de linker zijde van de horizontaal geplaatste draad . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut . Soldeer een eind van de derde draad aan de onderkant - linkerzijde van de horizontaal geplaatste draad . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut .
4

Steek de dipool draadantenne die je hebt gemaakt in het blik . Schuif het vrije uiteinde van de draad 8 inch door het gat in het blik . Het uiteinde van de draad tegen het midden van de N adapterplaat .

Place 5 de punt van de soldeerbout tegen de zijkant van de draad tot de warmte overgedragen verzacht het soldeer in de plaat . Duw de draad in de plaat . Verwijder de soldeerbout , maar verder houdt de draad tegen de plaat nog een minuut . Laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten voordat u verder gaat .
6

Houd de N adapter plaat tegen het blik . Soldeer de zijkanten van de plaat om het blik . Laat het soldeer afkoelen gedurende vier minuten , daarna opnieuw het soldeer . Laat het soldeer afkoelen gedurende vier minuten , terwijl u de stekker van de soldeerbout .

Plaats 7 uw dipool 802.11b antenne naast een laptop . Plaats de " N " -stekker van de Pigtail N -kabel aan op de poort aan de achterkant van de N adapterplaat 's . Steek de stekker aan het andere uiteinde van de Pigtail N kabel in de antenne- poort op een Wi - Fi-kaart .
8

Plaats de Wi - Fi- kaart in de sleuf aan de zijkant van een laptop . Draai het open uiteinde van de antenne in de algemene richting van de Wi - Fi- zender verbonden met het draadloze thuisnetwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Cat5 vs Cat6 plugs 
·Hoe het opzetten van twee ISP'…
·Hoe IP subnetten Werk 
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe je je IP Addrress Verander…
·Wat beïnvloedt de snelheid va…
·Hoe te verbinden twee Mac-comp…
·Hoe te Global IP-adressen zoek…
·Wat is Gezaghebbende DNS ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te bepalen SSH Passphrase Length 
·Hoe om uw computer koppelen aan een ande…
·Wireless LAN Kan geen verbinding maken m…
·Wat zijn Wireless LAN -adapters ? 
·Wat is een Asus Directe link ? 
·Hoe de Ethernet-poort Problemen op de ac…
·Hoe maak je een Belkin Switch Problemen 
·Hoe te testen Round Robin DNS 
·Verbinding maken met My Local Internet S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com