Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Installatie stuurprogramma voor de Motorola SB5120
De Motorola SB5120 kabelmodem vereist een driver , software die het toelaat om te communiceren met een computer via USB -poorten . Deze modem , die verbinding kan maken met het internet met snelheden van meer dan 1000 Kbps , kunt u drivers met behulp van een installatie-cd of download van het internet installeren . Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de instellingen van de modem te configureren voor netwerkverbindingen en Internet beveiliging te verbeteren . Compatibiliteit

Voor de Motorola SB5120 kabelmodem om te werken , moet uw computer voldoen aan de aanbevolen systeemvereisten van het apparaat . Een computer met een ingebouwde 10Base - T of 10/100Base-T Ethernet- kaart werkt , ongeacht of u een Windows-of Mac OS X-besturingssysteem . Als u verbinding maakt via USB , kunt u de kabelmodem te gebruiken met een pc met Windows 98 en nieuwere besturingssystemen Windows .
Driver

Voor USB-aansluitingen , de SB5120 vereist een driver te communiceren met de computer . Hoewel de drivers zijn voorgeladen op de SURFboard Kabelmodem CD die wordt geleverd met het apparaat , kunt u ook de nieuwste drivers direct van de afdeling Breedband op de website van Motorola's downloaden . Bijgewerkte drivers verbeteren aansluitingen voor een betere netwerkverbinding .
Installatie

Als u met een compatibele computer , sluit u de kabels naar de modem voor het installeren van stuurprogramma's . De coaxiale kabel wordt aangesloten op de connector op de modem . Na het aanzetten van de modem , steek de SURFboard Kabelmodem CD in de CD /DVD-ROM -station en volg de instructies op de setup- wizard die start aan de bestuurders van het apparaat te installeren . Als je het downloaden van drivers , volg de installatiewizard om ze goed te installeren . Het selecteren van de " Installeer de software automatisch " in op de Setup wizard kunt u de stuurprogramma's veilig te installeren . Wanneer hierom wordt gevraagd , sluit u de Motorola SB5120 met de USB -kabel . Het ene uiteinde van de USB-kabel op een vrije USB- poort op de kabelmodem , en het andere uiteinde gaat in een vrije USB- poort op de computer . Wanneer de installatie bevestiging drivers verschijnt , het configureren van de netwerkinstellingen van uw voorkeur .
Problemen

Als de Motorola SB5120 kabelmodem niet communiceert met de computer , de chauffeurs zijn het meest waarschijnlijk verkeerd geïnstalleerd of niet reageert . Verwijderen reageert drivers en opnieuw nieuwe kopieën kunnen deze problemen op te lossen . Open de " Device Manager " van de "Control Panel " of "Start" menu , dan is de sectie "Network Adapters " uit te breiden naar de chauffeur te bekijken . Klik op het stuurprogramma van de modem , klik op de " Uninstall " knop om het volledig te verwijderen . Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren . Eenmaal gestart , voert u de installatie van de driver installatie opnieuw .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Belkin draadlo…
·Hoe te Aircrack Uw ingebouwde …
·Hoe je Wi - Fi- signaal uitbre…
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe je WPA - PSK en WPA2 - PSK…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te optimaliseren Linksys W…
·Over T - Mobile Wireless Card …
·Mijn D - Link Wireless N Deskt…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden de Sciphone i9 naar Mic…
·Hoe maak je een Apple , Mac & PC 
·Hoe de Commando schrijven aan zowel Teln…
·Het openen van een poort op de Linksys 
·Hoe doe ik Program Jumbo Frames op een C…
·Hoe te Turn Cookie Support op 
·Hoe het opzetten van de HL- 2170W Met ee…
·Hoe installeer ik een interne Ethernet P…
·WAP Application Protocols 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com