Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Mijn AT & T DSL is het blokkeren AwesomeNet Post
AwesomeNet is een internet service provider die breedband internet - gerelateerde diensten , waaronder e-mail , biedt aan klanten in heel het zuiden van Texas . AwesomeNet 's Internet service is niet compatibel met elke modem merk en kan verbindingsproblemen ondervinden bij een poging om te koppelen aan het internet . Als u problemen ondervindt bij de toegang tot uw e-mailaccount AwesomeNet via een AT & T DSL -modem , kan het nodig zijn om een nieuwe modem te krijgen . Alvorens drastische maatregelen , probeer dan een paar stappen voor probleemoplossing die u kunnen helpen het probleem op uw eigen op te lossen . Modem

Tenzij je een modem gebruikt speciaal aangeschaft voor gebruik met AwesomeNet 's Internet service, kunt u tegenkomen compatibiliteitsproblemen . Hoewel er geen problemen verbindingsproblemen modem kan veroorzaken aan de kant van de koppeling het internet , zijn er verschillende problemen die problemen uiteinde van de modem kan veroorzaken . Deze problemen kunnen dat het lijkt alsof bepaalde content , zoals e-mail , wordt geblokkeerd wanneer u probeert toegang te krijgen tot de inhoud . Als u gebruik maakt van een AT & T DSL-modem , kan de snelheid poort op het apparaat de oorzaak van uw verbinding problemen zijn. Controleer de modem handleiding of website van de fabrikant voor de aanbevolen snelheid poort . Resetten van het apparaat naar de fabrieksinstellingen kan ook op te lossen dit soort problemen .
Security Settings

beveiligingsinstellingen Uw e-mailprogramma 's kan ook leiden tot uw AT & T DSL -modem aan lijkt haar blokkerende email AwesomeNet 's . Bijvoorbeeld, als de beveiligingsinstellingen van uw e-mailprogramma 's zijn ingesteld om e-mail te blokkeren met de AwesomeNet uitbreiding of ISP -adres , de e-mail wordt automatisch doorgeschakeld naar de prullenbak de toepassing kan. Controleer de beveiligingsinstellingen van uw e-mailprogramma 's om ervoor te zorgen dat binnenkomende mail AwesomeNet 's is niet op de lijst van de sites of servers te blokkeren .
Fax en Call Waiting

Als de telefoonlijn uw AT & T DSL -modem wordt aangesloten op oproep bevat wachten, kan dit ertoe leiden dat de modem binnenkomende gegevens , zoals AwesomeNet mail blokkeren. Als je in het midden van het downloaden van content en de telefoonlijn een inkomend gesprek , het gesprek in de wacht functie kan de transmissie onderbroken , waardoor het lijkt alsof de inhoud is geblokkeerd ontvangt . Van uw computer faxfunctie kan ook leiden tot dit soort problemen . Schakel de wisselgesprek en faxen voordat u toegang tot het internet om dit soort problemen te voorkomen .
Telefoonlijn

Omdat uw AT & T DSL- modem is aangewezen op een telefoonlijn voor toegang tot het web , moet de telefoonlijn in optimale conditie om volledig te ondersteunen uw data overdracht behoeften . Als uw inspanningen probleemoplossing niet hebben opgelost uw AwesomeNet mail blokkeren van problemen , contact op met de telefoonmaatschappij om een ​​technicus te plannen om de kwaliteit van de telefoonlijn te inspecteren . Verslechterde telefoonlijnen kan een assortiment van Internet - gerelateerde onderwerpen, zoals het blokkeren van binnenkomende inhoud en het verstoren van verbindingen veroorzaken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je toe Email Notification …
·Traceroute Tutorial 
·De vertrouwensrelatie tussen t…
·Hoe kan ik Limewire Laat Via I…
·Wat is breedband ISDN ? 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je PPTP ondersteuning toe …
·Hoe te Beschikbare IP-adressen…
·Hoe web - gebaseerde e-mails t…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
  Netwerken Articles
·Hoe te Helpers In controller Toegang 
·Hoe het opzetten van een draadloos Netwr…
·Wat zijn de functies van de twee data - …
·Hoe maak je een zelfgemaakte Netwerk Kab…
·Het verschil tussen NTP en SNTP 
·Hoe kan ik verbinding Twee draadloze pc'…
·Hoe je twee computers samen Haak Met One…
·Wat is Network Intrusion Detection Syste…
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem vi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com