Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Diaprojectoren Gebruik
Als een foto zegt meer dan duizend woorden , dan is een diaprojector moet de moeite waard zijn heel wat meer . Veel docenten en openbare sprekers hebben allang ontdekt de waarde van het verbeteren van hun woorden met beelden van een diaprojector . Zelfs eenvoudige afbeeldingen kan veel toevoegen aan een mondelinge presentatie , maar vandaag de dag , dankzij het ​​digitale beeld en eenvoudig te gebruiken scanners , is het heel gemakkelijk om veel beelden op een openbare toespraak door de manier van een diaprojector voegen . Wat je nodig hebt
Kleur transparanten of digitale beelden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schik uw dia's in een carrousel in volgorde van verschijning . Plaats elke dia ondersteboven met de emulsie zijde in de richting van het scherm . Kies uw foto's zorgvuldig , zodat er geen een presentatie met beelden die zullen worden van het grootste belang voor het publiek .

Cull 2 via uw dia's en vind de foto's die interessant zijn om de kijkers zal zijn . Onkruid uit de slechte foto's . Een van de sleutels tot het geven van een goede publieke presentatie is om zo veel tijd en zorg met het selecteren van uw foto's zoals u zou doen als u ervoor kiest de woorden om uw toespraak .
3

Stel de diaprojector en scherm in de plaats waar de presentatie zal plaatsvinden , zodat u kunt een test doen . Zet het apparaat aan en zorg ervoor dat de projector lamp werkt . Dan zeker van zijn dat het scherm goed is geplaatst en dat de beelden zijn de juiste grootte op het scherm .
4

Controleer de scherpstelling . De meeste nieuwere projectoren zijn automatische scherpstelling , maar je zou een projector met een handmatige scherpstelling of een combinatie van de twee hebben . Een state - of-the - art diaprojector zal ook een zoomlens hebt , dus je kunt gewoon instellen dat om de juiste verhouding van de afbeelding om het scherm te krijgen. Als de projector niet beschikt over een zoomlens , dan is het voordelig om de machine op een kar met wielen kan zijn , dus u kunt de locatie van de projector niet te wijzigen totdat u de afbeelding waar u wilt het op het geprojecteerde oppervlak . < br >

Test 5 van de afstandsbediening voor de projector . Hierdoor kunt u , de spreker , in de voorkant van het publiek te staan ​​en vooraf de foto's door een druk op de knop . Meestal is de afstandsbediening is aangesloten op de projector door een kleine draad , en het heeft een knop voor zowel vooruit als achteruit .
6

Ren door de presentatie , zodat u bekend bent met alle functies van het zijn diaprojector en ook zodat je een gevoel te krijgen over hoe de presentatie eruit zal zien . Beslis over verschillende variabelen , bijvoorbeeld als u wilt oplossen van de ene foto naar de andere , of de grootte van het totale beeld op het scherm .
Digitale Diaprojectoren
7

Zet alle afbeeldingen naar digitale vorm . Met de komst van digitale beeldvorming en scanners , is het veel eenvoudiger om foto's te converteren in een vorm die kan worden geprojecteerd . Dit omvat beelden die kunnen worden genomen met een digitale camera plus alledaagse afbeeldingen of tijdschriftartikelen , die snel en schoon kan worden omgezet in een geprojecteerde beeld met evenveel gemak . De uitdaging hier is om je visuele beelden te beperken tot waar elke foto draagt ​​een maximale impact .
8

Sla uw digitale foto's in het juiste bestandsformaat . De meeste digitale diaprojectoren gebruik van een beperkte hoeveelheid bestandstypen , zoals JPG GIF-bestanden , dus zorg ervoor dat je foto is in dit formaat . Dit kan op een zeer eenvoudige software , zoals " Photoshop Elements " . Sla uw foto's met een resolutie ongeveer 200 pixels per inch . Dit geeft je een veel beter beeld te geven en te voorkomen dat " pixellation " van uw foto's .
9

Organiseer en label uw bestanden , zodat ze worden weergegeven in de juiste volgorde . Een geautomatiseerd projector zal alles laten zien in alfabetische volgorde . Dus om de dia's goed georganiseerd te houden , elke bestandsnaam moet een numerieke of alfabetische voorvoegsel . Bijvoorbeeld , als uw eerste foto is getiteld " Zion National Park ", voeg een voorvoegsel , zoals " 1 - Zion National Park " of " a - Zion National Park , " zodat deze als eerste wordt getoond . Op deze manier zal de computer de eerste letter of cijfer te lezen en zien op de afbeelding, afhankelijk van hoe de cijfers en letters zijn aangebracht .
10

Zorg ervoor dat je een goed scherm , dat is in orde , en zoek een locatie voor de projector . De zoom- lens op de projector dient deze taak gemakkelijker te maken , en vergeet niet op voorhand uit te proberen het apparaat voor bediening op afstand , zodat u in de voorkant van het publiek kan staan ​​als je praat .
11

doen een proef dus ren dat u zeker alles op rolletjes loopt . Er zijn veel meer variabelen met digitale projectoren , dus je moet wat tijd nemen en verken de verschillende manieren waarop je kunt oplossen of wijzigen beelden , maar de basisprincipes van een goede presentatie zijn niet veranderd . Een matige hoeveelheid van de goed geplande beelden werkt het beste , ongeacht wat voor soort projector die u gebruikt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is de SAN Storage Area Net…
·Wat is het WebDAV- protocol ? 
·Verbinding maken met een Remot…
·Hoe het opzetten van uw comput…
·Hoe maak je een Cross Over Cab…
·Telepresence Vs . Video Confer…
·Krachtigste WiFi Kaartjes 
·Wat is Application Layer Proto…
·Hoe je Balance Web Servers Loa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de snelheid van uw computer te verho…
·Hoe maak je een Vast converteren naar Vo…
·How to Set Up een WRT54GS Als een brug 
·Hoe kan ik inschakelen Power Over Ethern…
·Scannen naar een Wireless LAN -apparaat 
·Kunt u streamen van video via USB ? 
·Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
·Tracing Bronnen van Wi - Fi interferenti…
·How to Set Up Wireless op Virgin Broadba…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com