Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Tracing Bronnen van Wi - Fi interferentie
Wi - Fi- interferentie kan uw internetverbinding vrijwel onbruikbaar te maken , met lage snelheden en frequente dropouts . Problemen interferentie problemen kan lastig zijn , want storingen kunnen worden veroorzaakt door een breed scala van ontwerp factoren milieu en het netwerk . Met dit in gedachten , begrijpen hoe potentiële storingsbronnen kunnen uw draadloze signaal van invloed zou kunnen helpen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw Wi - Fi- verbinding te vergroten . Interferentie Definitie van

Interferentie
is de verstoring van uw Wi - Fi-signaal op weg naar zijn bestemming . Wi- Fi maakt gebruik van radiogolven om gegevens tussen apparaten op een netwerk en een access point of draadloze router te zenden. In optimale omstandigheden , kan dit vergelijkbare prestaties te geven aan een bedrade verbinding . Indien het signaal wordt verstoord tijdens het ophalen apparaat alleen maar een deel van de data die oorspronkelijk werd verzonden . Dit kan resulteren in vertragingen als de ontbrekende gegevens is kwalijk , en kan de verbinding veroorzaken op volledig worden geschrapt .
Fysieke Interferentie

Fysieke storing
treedt op wanneer een Wi - Fi- signaal door materiaal dat niet radiogolven goed geleidt . Enkele algemene constructiematerialen bekend voor het veroorzaken draadloze interferentie op deze wijze , waaronder metaal en beton . Als u vermoedt dat u ondervindt fysieke interferentie , probeert u de relatieve positie van uw toestel en uw draadloze router zodat het signaal pad loopt door deze materialen zo weinig mogelijk . Dit proces kan een beetje trial-and - error nodig voordat je een stevige verbinding .
Electromagnetic Interference

elektromagnetische interferentie
treedt op wanneer uw Wi - Fi-signaal wordt verstoord door andere elektromagnetische golven van dezelfde frequentie . Veel huishoudelijke apparaten veroorzaken golven van dit type , met inbegrip van draadloze telefoons , magnetrons en computerschermen . Een van de beste manieren om de bron van elektromagnetische interferentie te lokaliseren is het afsluiten van de apparaten die in uw Wi - Fi-signaal pad liggen , zet ze dan terug op een tegelijk . Als je eenmaal weet welk apparaat is de storing veroorzaakt , kunt u deze verwijderen uit de signaalweg .
Externe

WiFi -interferentie kan ook buiten uw woning ontstaan ​​. Bijvoorbeeld , kan een slecht afgeschermde power line of in de omgeving bouwwerkzaamheden afgeven elektromagnetische straling . Bovendien , als je probeert om je Wi - Fi- gebruik in dichte behuizing , zoals een flatgebouw , uw Wi-Fi kan worden beïnvloed door interferentie van andere eigenschappen om je heen . Het vermijden van externe interferentie kan moeilijk zijn , zoals u wellicht niet in staat zijn om de interferentie bron te beheersen . Probeer het veranderen van het draadloze kanaal van uw router uitzendt, aan , zoals sommige kanalen schoner dan anderen kunnen zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Kun je een Desk Top Computer W…
·Wat is een DTIM Interval op ee…
·Bluetooth Routing & Piconet 
·Hoe Vergelijk Wireless Broadba…
·Hoe te verbinden D - Link naar…
·Hoe een router signaalsterkte …
·Hoe het opzetten van een NETGE…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe maak je draadloos versture…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Hoe je links op Cisco -switches configur…
·Hoe maak je een Vlan Cisco router config…
·Hoe maak je een Microsoft Exchange Serve…
·Hoe maak je verbinding een computer Towe…
·Hoe het opzetten van een Streaming Video…
·Hoe de Channel op My AT & T U-Verse Wire…
·Hoe maak je een Java- versie wijzigen in…
·Hoe Hard - Wire een computer voor High S…
·Hoe te Tax Zoek IDs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com