Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Typische Wireless Setup
Draadloze netwerken zorgt voor een grotere flexibiliteit dan de bedrade tegenhanger , het verminderen van de wirwar van draden en waardoor mobiele apparaten toegang tot netwerkbronnen . Echter , kunnen draadloze netwerken net zo complex in design als hun bekabelde tegenhangers . Kijkend naar gemeenschappelijke draadloze opstellingen kan u helpen beslissen wat de beste manier om je eigen draadloze netwerk te regelen , en kan u helpen om de prestaties of de verbinding oplossen . Single Access Point

De eenvoudigste vorm van het draadloze netwerk waarmee apparaten verbinding maken met het netwerk via een toegangspunt . Dit type netwerk is een externe internetverbinding om uw woning ( meestal via DSL of kabel ) , een draadloze router die verbinding maakt met uw modem en zendt het draadloze signaal , en uw apparaten . Deze opstelling is effectief voor thuis of op kleine kantoren , want het heeft een kort bereik en ondersteunt een relatief klein aantal apparaten . Hoe meer apparaten die zijn toegevoegd aan het netwerk , hoe lager dat de netwerkprestaties zal zijn .
Repeaters

Repeaters
breiden het bereik van een bestaand draadloos netwerk . Zij werken door het oppakken van het draadloze signaal op dezelfde manier een cliëntinrichting en opnieuw uit te zenden . Als zodanig zou repeaters worden gebruikt om een ​​eenvoudige configuratie via een toegangspunt de mogelijkheid om uit te zenden over een hele kantoor of huis met veel verdiepingen geven . Echter , met behulp van repeaters kan resulteren in signaalverlies. Repeaters zijn het best geschikt om toepassingen waarbij het bereik moet worden verhoogd , maar de hoeveelheid verkeer op het netwerk niet .
Powerline

Wireless powerline netwerken
biedt een elegante manier om naadloze draadloze dekking zorgen over je hele woning . Je begint met een gewone draadloze router setup , dan powerline apparaten aan stopcontacten in uw huis . Elke powerline apparaat fungeert als een aparte toegangspunt , het communiceren over je bedrading en uitzenden van een eigen draadloze signaal . Dit kan krijgen rond het probleem van signaalverlies gezien in repeater netwerken , hoewel de prestaties onvoorspelbaar kan zijn als de bedrading van uw woning slecht is onderhouden .
Multiple Access Points

Meerdere toegang
punten aangesloten op een Ethernet-netwerk worden vaak gebruikt in grote netwerken . Dit geeft een vergelijkbaar effect te netwerken via het elektriciteitsnet , maar biedt doorgaans hogere prestaties als de toegangspunten maken gebruik van een traditioneel bekabeld netwerk te communiceren in plaats van voedingskabels . De grootste draadloze netwerken kunnen zien meerdere toegangspunten communiceren via een controller , die zoals het verplaatsen van cliënten tussen access points als hun fysieke positie verandert handvatten . Toch zijn sommige toegangspunten ontworpen om deze taken te coördineren , zonder noodzaak voor een aparte hardware-apparaat .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe te spelen met Repeat Mode …
·Hoe maak je een draadloze IP c…
·Hoe kan ik mijn ontvangst te v…
·Hoe je firmware upgraden op Ci…
·Hoe om te upgraden naar Draadl…
·De beste Repeater te gebruiken…
·Hoe maak je verbinding met het…
·Wat is EAP -verificatie ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer met Ethernet To…
·How to Set Up een router of kabelmodem D…
·De voordelen van de hogere bandbreedte f…
·Hoe je DHCP in Windows 98 Fix 
·Is de LAN- Aansluiting een Ethernet Aans…
·DSL Hook Up 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een l…
·De DirectX downloaden Problemen 
·Cat 5 kabel Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com