Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze IP camera verbinding
draadloze IP camera's kunt u controleren ( of bespioneren ) het reilen en zeilen in een andere kamer of zelfs in een ander deel van het land . Ze werken door het verzenden van een draadloos signaal , die u vervolgens kunt bekijken met een webbrowser . Het is zelfs mogelijk om een draadloze IP -camera's configureren om te werken via het internet , zodat u kunt zien wat uw kinderen zijn tot , zelfs als je een duizend mijl afstand . Een draadloze IP- camera aansluiten is een vrij eenvoudige taak die kan worden gedaan in slechts een paar minuten . Wat je
draadloze IP-camera
Energiebron
Local area network
computer op het netwerk
router ( indien configureren voor externe toegang ) op Twitter Need Toon Meer Instructions < br >
1

een locatie voor de camera . Tenzij je een zelf aangedreven camera ( met batterijen of zonne-energie) , krijgt u een stopcontact nodig hebt . De camera moet ook binnen het bereik van uw draadloze router om een IP-adres moet worden toegewezen . Houden beide van deze factoren in het achterhoofd bij het ​​opzetten van uw camera . Kopen van 2

Zet de camera op en steek de stekker in het stopcontact ( indien nodig) .
3

Kies een computer die al op het netwerk te helpen bij het ​​opzetten van de IP-camera . Installeer alle software die bij uw draadloze IP-camera .
4

Navigeer naar de camera met het oog op het instellen van uw voorkeuren . In sommige modellen , wordt dit gedaan door het openstellen van " My Network " en het openen van de camera . Andere modellen die u nodig hebt om toegang te krijgen via een webbrowser op het standaard IP -adres opgenomen in de instructies .
5

Stel uw camera met de instellingen die u wilt wijzigen . Zoals het wachtwoord van de beheerder , netwerknaam , het IP-adres en de standaardgateway . Noteer het IP-adres van de camera .

Test de camera 6 door te navigeren naar het IP-adres met een browser . Als u toegang krijgt tot deze IP -camera van een intern netwerk , bent u klaar. Als u echter wilt u toegang tot deze camera terwijl u weg bent , zeg het kantoor of terwijl u op vakantie bent , ga verder met stap 7 .
7

Configureer uw router voor port forwarding . Dit zal u toelaten om toegang te krijgen tot de IP-camera van buiten uw thuisnetwerk . Navigeer naar het IP -adres van uw router, in de meeste gevallen is dit ' http://192.168.1.1 ' . Klik op de "Advanced" of instellingen "Expert " en vervolgens de " Port Forwarding "-functie . U wordt gevraagd om een naam voor deze dienst . Noem het " IP-camera " of iets dergelijks . In de "Poort begin " en " Port eindigt " sectie , type in " 80 " . Voor " server" of " Computer " naam , typt u het IP-adres van uw draadloze camera . U moet dit doen voor zowel de " TCP " en " UDP " type verbinding .
8

Terwijl in het scherm router-configuratie , vinden IP- adres van uw router . Dit zal meestal op de " Startup " of " General " schermen . Schrijf dit op .

Test 9 uw configuratie door een verbinding met een web browser . In de adresbalk tikt u in het IP- adres van uw router . U hoeft niet naar het poortnummer toe te voegen , zoals " 80 " is de standaard poort voor web services .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te wijzigen een Transmissi…
·Hoe kan ik bestanden delen tus…
·Hoe te verbinden met een draad…
·De rol van GPRS in een 3G-netw…
·Veiligheid van draadloze netwe…
·Hoe weet u wanneer een Vonage …
·Hoe te gebruiken U740 op een P…
·SP2 Wireless Problemen 
·Hoe te Tether Met Verizon Dial…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je andere computers 
·Formule voor Netwerkbandbreedte Bereken 
·IEEE 802.15.4 protocollen 
·Kan niet Start Windows Firewall 
·Mijn router heeft een sterk signaal op m…
·Hoe maak je een DSL -modem Flash 
·Hoe te Enable DHCP 
·Kan ik gebruiken Vonage Met DSL Lite ? 
·Hoe om te controleren een draadloze verb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com