Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van de hogere bandbreedte frequenties
Bestand uploaden en downloaden van transfers en de snelheid waarmee ze volledig zijn gerelateerd aan mogelijkheden een bandbreedte 's . Hoewel bandbreedte niet direct correleren met de werkelijke snelheid waarmee informatie reist via het internet , is de relatie met de hoeveelheid informatie is in staat om door portals die verbinding maken met uw Internet Service Provider ( ISP ) in een keer. Informatie reist naar uw computer sneller omdat er een grotere " pipe " of portal die het mogelijk maakt meer informatie naar surge door bij frequenties hogere bandbreedte . Video Conferencing en Streaming

real-time video-conferencing -of video streaming werkt efficiënter bij frequenties hogere bandbreedte omdat er meer informatie wordt toegestaan ​​om door te komen op een gegeven moment . Daarom gebruikers hogere bandbreedte ervaren minder onderbrekingen en lag tijden en real-time conferenties en film kijken is leuker als gevolg .
Afbeeldingen en Grafisch

Graphics
en andere afbeeldingen inclusief foto's bevatten veel informatie . Zelfs gecomprimeerde JPEG -bestanden zijn veel groter dan tekstbestanden . Je zult in staat om afbeeldingen en foto's te downloaden en te uploaden op hogere tarieven als u kiest voor een hogere bandbreedte verbindingen simpelweg omdat er meer gegevens in staat is om door middel van uw verbinding portal krijgen op een bepaald moment .
video Quality Voordelen

online leren wordt vaker , videokwaliteit tijdens deze afstand sessies steeds belangrijker . Het is moeilijk om te leren of leren in een online omgeving als uw video kwaliteit is slecht en schokkerig . Een opvoeder wil in staat zijn om les te geven in een ontspannen en coherente manier , dus hogere bandbreedte helpt om deze taak te volbrengen , omdat Web camera's en video- conferencing programma's werken beter met een stabiele , verbindingen hogere bandbreedte .
Data Access

Informatie
verzamelen en telewerken taken zijn gemakkelijker te realiseren bij frequenties hogere bandbreedte , omdat je niet hoeft te wachten zo lang voor verschillende afbeeldingen en tekst bestanden om telkens wanneer u een nieuwe webpagina te openen uploaden. Dit is gunstig omdat je zou een hoop kostbare tijd en energie te besparen door simpelweg openen en afromen door middel van duizenden pagina's op een snelle , regelmatige tussenpozen . Bijvoorbeeld , als je moet zoeken naar een verscheidenheid aan middelen om een opdracht te voltooien , zul je in staat om dit te doen in een hoger tempo van de snelheid , omdat de informatie die u wilt openen zal streamen in uw computer in een sneller tempo . < Br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe om gegevens van een TiVo h…
·Hoe kan ik Steek mijn laptop I…
·DHCP Prestatie 
·Hoe maak je muziek via een net…
·Wat is Wireless Extender ? 
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Het automatisch laden Bestands…
·Hoe maak BNC Coax Kabels 
·Hoe te Websites blokkeren in I…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je Boost een Wi - Fi -antenne 
·Hoe je DHCP in Windows 98 Fix 
·Basis Telnet Link Config Commando 
·Toegang krijgen tot de Wi - Fi bij Starb…
·Hoe kan ik een Sonicwall Firewall Monito…
·Hoe om te bellen via een PC 
·Hoe kan ik een IP-adres in MIRC 
·Wat is Enterprise Storage ? 
·Hoe maak je een WiMax netwerk op te bouw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com