Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je gebruik van het internet op een netwerk Volg op het werk
Als uw bedrijf is zoals de meeste , veel van uw werknemers gebruiken het internet op het werk om persoonlijke redenen , mogelijk berooft uw bedrijf van productiviteit , en het blootstellen van uw bedrijfsnetwerk om bedreigingen van de veiligheid , zoals wormen , virussen en Trojaanse paarden . Terwijl het eerlijker van uw medewerkers kan slechts worden via e - mail of het doen van online winkelen , kunnen anderen worden surfen op het internet voor meer kwaadaardige doeleinden . Sommige tools kunt u internetgebruik op het netwerk bij . Instructies
1

Ontwikkel een schriftelijke aanvaardbaar internetgebruik beleid en train je medewerkers over de regels voor toegang tot het internet en de straffen voor het misbruik van Internet . Dit is ook de tijd om hen te laten weten dat u van plan bent om controle-instrumenten te implementeren in het netwerk om het gebruik van internet te volgen . Doen dit om jezelf te beschermen tegen een mogelijke onrechtmatig ontslag pak moet je een medewerker te beëindigen . Het is ook belangrijk dat ze begrijpen de gevaren die op de loer liggen op het internet , en de dreiging die gevaren opleveren voor uw bedrijf . Kopen van 2

Installeer een firewall . Een firewall blokkeert inkomende en uitgaande verkeer door zowel het IP-adres en het poortnummer . Met een firewall in de plaats , kunt u uw werknemers te houden van het bezoeken van peer-to -peer ( P2P ) delen van muziek sites, file transfer protocol ( FTP ) sites, of andere sites die protocollen gevoelig voor hacking gebruiken . Door het blokkeren van inkomend verkeer kunt u uw interne netwerk te beschermen tegen externe aanvallen ontstaan ​​. Controleer de firewall logs op periodieke basis alleen maar te kijken naar verdachte activiteiten , of stel waarschuwingen in de firewall op basis van geselecteerde criteria . Deze waarschuwingen kunnen worden geconfigureerd om u of uw netwerkbeheerder van een ontwikkelend probleem melden.
3

Installeer een content filter . Content filters werken anders dan firewalls in dat ze je om te gaan met websites per categorie . Dat is , kunt u shopping sites , film sites , sociale netwerken en tal van andere niet - zakelijke categorieën te blokkeren . Zoals met firewalls , content filters logs bieden ook voor uw periodieke herziening en actie. Het toevoegen van een content filter op zich zal veel van de mogelijkheden voor het misbruik van Internet te elimineren .
4

Loop rond . Bezoek uw medewerkers werkgebied periodiek om zelf te zien wat ze mee bezig zijn . Hoewel dit geen technologie vereist, is zeer effectief . Als uw werknemers denken dat je kon lopen achter hen op elk willekeurig moment , zijn ze meer kans om te blijven gericht op het bedrijfsleven in plaats van surfen op het internet op het werk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te SBC Internet installere…
·Hoe je Internet Service instal…
·Hoe maak je een D - Link route…
·Heeft een Virtual Port Network…
·Wat is een PCMCIA Wireless Car…
·Doel van het IP- protocol 
·Wat is Oddcast ? 
·Hoe kan ik Google Page Rank Be…
·Hoe maak je een Curl Transfer …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Ethernet MSI Drivers Update 
·Hoe maak ik een SSL X.509 Certificate in…
·Wat zijn de functies van de NIC met LAN?…
·Hoe voeg ik een andere bedraad telefoont…
·Hoe Network Met behulp van een crossover…
·Wat is een Modded Xbox ? 
·Hoe te Connect WGR614v6 naar Wii 
·How To Set Up een 1000MBPS Netwerk 
·Wat is het verschil tussen Serial Line I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com