Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is een Modded Xbox ?
Xbox " modding , " kort voor het wijzigen , is het proces van het afbreken van de ingebouwde veiligheidsmaatregelen van een Xbox zodat het kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruikers aan te passen . Modificeren van de Xbox codering betekent gamers kunnen digitale handtekening controles overslaan , back-up van hun games en code van bronnen die niet geverifieerd door de Xbox fabrikant Microsoft . Modificatie Chip

Een wijziging chip , ook wel aangeduid als een " modchip , " is een klein elektronisch apparaat dat kan worden gemonteerd op een Xbox of computer om veiligheidsmaatregelen en beperkingen uit te schakelen . Gaming consoles en computers niet altijd draaien op hun volledige potentieel of in de manier waarop gamers wensen hen ook. Dit kan resulteren in vertragingen en frustratie te gamers , aangezien de originele chips zijn ingesteld om gegevens te verwerken en te configureren op een gestandaardiseerde manier gemaakt door Microsoft . De modchip omzeilt de originele Xbox BIOS ( ingebouwd in het besturingssysteem ) en vervangt deze door een gehackte versie , zodat gebruikers om veiligheidsmaatregelen te schakelen om hun eisen te voldoen .
Hot Swapping

Hot swapping gaat om het koppelen van een Xbox op een computer om de inhoud van de gegevens op de Xbox harde schijf bestellen . Om succesvol " hot swap ", de code die de Xbox harde schijf van externe bronnen beschermt moet worden ontgrendeld wanneer deze is ingeschakeld . De Xbox harde schijf dan interactie met de harde schijf van de computer , zodat gebruikers veranderen en verwijderen van bestanden op de Xbox harde schijf met het besturingssysteem op de computer harde schijf . Hot swapping vereist meestal de ontmanteling van een Xbox en wordt meestal gebruikt om vreemdgaan bij het spelen tegen concurrenten online faciliteren .
Software Wijzigingen

Software modificatie
, ook wel bekend als " softmods , " doet zich voor wanneer gebruikers extra software op de harde schijf van een Xbox te installeren . Deze software detecteert en exploiteert programmeerfouten in de originele BIOS -systeem geïnstalleerd door Microsoft . Het overschrijft de BIOS geheugen en creëert een nieuwe , gewijzigde besturingssysteem dat meer flexibiliteit biedt . Softmods worden meestal geïnstalleerd door de toegang tot tekortkomingen in de nakoming van een Xbox bij het laden van opgeslagen games of indexering fouten bij het afspelen van muziekbestanden .
Waarschuwingen

Ondanks de voordelen , Xbox modding vervalt elke bestaande garantie met Microsoft voor de efficiënte werking van de Xbox . Dit komt omdat veel van de wijzigingen moeten gebruikers de Xbox eenheid te ontmantelen en maak aanpassingen aan de hardware componenten . Zoals bij de meeste elektrische componenten , kan enige interferentie met de ingewikkelde elektrische onderdelen veroorzaken . Software toe te voegen dat de Xbox niet is gebouwd om te interageren met is ook ten strengste tegen Microsoft de inhoud de servicevoorwaarden . Modding een Xbox kan ook krijg je versperd door Microsoft van deelname aan online gaming via Xbox Live .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat zijn de voordelen van Two …
·Hoe om websites te blokkeren o…
·Hoe maak je een Wireless Key D…
·Alternatieve verificatiemethod…
·Hoe om te doen Shading voor Zo…
·Hoe te DOS aanvallen te stoppe…
·Wat is Win32 Trojan ? 
·SSH File Transfer Protocol 
·Het Extensible Authentication …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is de definitie van een Ethernet -ka…
·Hoe de RJ - 45 Einde installeren op een …
·4 basistypen van Computers 
·Hoe maak je een WebBlocker Server toevoe…
·Hoe naar Port Forwarding Uitschakelen in…
·Hoe de kracht van een Wi - Fi- signaal B…
·Hoe het opzetten van een Home draadloze …
·WEP-beveiliging Protocollen 
·Hoe maak je een Westell draadloze router…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com