Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
VoIP Bellen Features
VoIP , of Voice over Internet Protocol , is een algemene term voor computer software en hardware waarmee u telefoneren via het internet . Duizenden providers bieden residentiële en zakelijke pakketten , elk met hun eigen kenmerken . Sommige pakketten bundelen functies , terwijl in andere kunt u opties afzonderlijk aanschaffen . Long Distance Calling

Bijna alle VoIP- providers bieden binnenlandse lange afstand bellen , als onderdeel van de maandelijkse vergoeding , je zou kunnen hebben om een extra toeslag betalen voor internationale gesprekken . Residentiële plannen soms beperken het aantal interlokale gesprekken of bevatten alleen bellen naar mensen met dezelfde VoIP-dienst . Zakelijke VoIP plannen hebben meer kans om onbeperkt bellen naar en van elk nummer in hetzelfde land zijn , maar kan een extra toeslag , die bekend staat als het barsten in rekening , als je een bepaald aantal gesprekken overschrijdt in een keer.
< Br > Inbound Call Features

VoIP providers
bieden beller-ID dat het telefoonnummer van de beller wordt weergegeven op uw telefoon of computerscherm . Als u gebruik maakt van de telefoon en een andere oproep binnenkomt , een oproep te stapelen of wisselgesprek , functie kunt u het nummer . Onbeantwoorde oproepen naar voicemail , wat kunt u route naar e-mail . Bel blokkeren laat uw systeem oproepen van een nummer of een groep nummers te weigeren .
Outbound Call Features

Afhankelijk van de provider en apparatuur die u kunt selecteren , kan oproepen van uw computer of telefoon toetsenbord te plaatsen. Een telefoonboek functie , vergelijkbaar met speed dial , kunt u een naam om te bellen zonder kiezen van een telefoonnummer te selecteren . Conference calls laat drie of meer partijen praten over dezelfde oproep .
Nummer toewijzen en draagbaarheid

VoIP plannen
laat u het telefoonnummer dat u al gebruik houden , of u kunt kiezen voor een nieuwe. U kunt een bepaald gebied code te selecteren , zelfs als uw telefoon systeem niet gebaseerd is op dat gebied code 's verzorgingsgebied. Omdat VoIP kent Internet-bandbreedte , niet gewijd telefoonlijnen , uw account kunt u bellen en gebeld worden met behulp van slechts een nummer .
Equipment , veiligheid en redundantie
beveiliging en redundantie zijn belangrijk functies te overwegen bij het kiezen van een VoIP-provider .

VoIP apparatuur varieert met het plan en de provider . Sommige VoIP plannen bieden apparatuur die eruit ziet als een gewone telefoon , maar wordt aangesloten op een high -speed Internet -verbinding in plaats van een telefoonaansluiting . Andere plannen omvatten een adapter , een apparaat dat uw bestaande telefoonlijn verbinding met het internet . Weer anderen toestaan ​​om uw computer te gebruiken als telefoon . Kijk voor anti - spugen of anti - spam bescherming en , als je van plan bent om uw computer te gebruiken , installeer antivirus bescherming .

VoIP -service functies
zolang uw internetverbinding werkt . Als je niet kan tolereren een storing , op zoek naar een provider met redundantie - meestal backup servers op meerdere locaties - en een administratieve dienst die gesprekken kunnen omleiden naar een ander telefoonnummer . Redundantie diensten zijn meer gemeen met businessplannen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Breedband Test voor VoI…
·Grote voordelen van VoIP 
·Hoe je VoIP Problemen oplossen…
·Wat is VoIP en hoe werkt het ?…
·VoIP Engine Information 
·Ventrilo Admin Tricks 
·Hoe Set Up GSM gateways 
·Hoe te versturen SMS Over VoIP…
·Hoe je Cisco Call Manager SMTP…
  Related Articles
De Auto - detectie functies voor een Lin…
Wat is Wireless VoIP ? 
Hoe te Netnummer van uw keuze met behulp…
Hoe te InnoMedia VoIP kopen 
Hoe te Vonage kopen VoiP 
Hoe te Caller ID Krijg met VoIP 
Hoe te Doorschakelen Krijg met VoIP 
Hoe te Uw VoIP Phone Anywhere 
Hoe te gebruiken Packet8 VoIP-dienst 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een PayPal- beveiligingssleu…
·Hoe kan ik een computer toe aan een Link…
·Definitie van Proxy Servers 
·Hoe maak je een VM Machine Kopieer 
·Hoe maak je een Mac en een pc configurer…
·Hoe je UPnP op de D - Link DI - 634M zoe…
·Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
·Hoe u uw draadloze thuisnetwerk beveilig…
·Hoe maak je een gratis FTP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com