Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
De Auto - detectie functies voor een Linksys WRT310N Wireless - N Gigabit Router
De Linksys WRT310 Wireless -N Gigabit Router heeft een aantal auto-detectie features om te helpen bij het ​​beheer van uw netwerk . Deze functies omvatten de detectie van apparaten op het netwerk , draadloze transmissie snelheden en of er een actieve internetverbinding . U kunt deze functies te beheren in administratie panelen van de router . Draadloze transmissie tarieven

Bij het opzetten van de geavanceerde draadloze instellingen , kunt u de WRT310N router configureren om de beste overdrachtssnelheid voor elk apparaat automatisch detecteren . Om dit te gebruiken , zet u de " Basic Rate " en " Transmission Rate " zowel bij de "Default " waarde . De Basic Rate geeft de optimale snelheid voor alle apparaten in het draadloze netwerk om gegevens te verzenden en te ontvangen . De Transmission Rate is bepalend voor de snelheid waarmee het router gebruikt om informatie te sturen naar elke specifieke apparaat . Het gebruik van andere dan de instelling "Default " instelling auto-detectie uit te schakelen en de router zal gebruik maken van uw opgegeven waarden .
Internetverbinding

De WRT310N detecteert automatisch het verkeer gaan in en uit op het internet . Er zijn twee manieren om te profiteren van deze functie om uw internetverbinding te beheren . Aan de onderkant van het scherm Internet instellingen kunt u " Connect on Demand Max Idle Time " om aan te geven hoeveel minuten u de router moet wachten voordat beëindiging van de internetverbinding. Als alternatief kunt u " Keep Alive opnieuw kiezen " en voer een waarde in seconden in het tekstveld . De router zal zoeken naar een Internet-verbinding , als zij langer voor het aantal seconden dat u hebt opgegeven is en zal opnieuw als de verbinding is verbroken.
DHCP

standaard wordt de Linksys WRT310N router geconfigureerd om te fungeren als een DHCP-server voor het netwerk . Dit betekent dat wanneer een apparaat verbinding maakt met het netwerk , de router automatisch het apparaat detecteren en toewijzen van een IP- adres, zodat het kan communiceren met andere apparaten en verbinding maken met internet via de router . Als uw netwerk al een DHCP-server , moet u deze instelling uit te schakelen in de Setup panel Netwerk . U kunt IP-adressen handmatig indien gewenst , terwijl de DHCP -server is ingeschakeld door op de " DHCP-reservering " knop in het Setup- panel Netwerk
Dynamic Routing
< toewijzen aan specifieke apparaten . p > de Linksys WRT310N router is in staat om met behulp van dynamische routing automatisch alle veranderingen in het netwerk te detecteren en de routing tabel dienovereenkomstig aan te passen . Ook zal uitwisselen routeringstabellen met andere routers in het netwerk . Dit is handig in een groter netwerk met meerdere draadloze toegangspunten of switches , zoals de router onmiddellijk de snelste weg tussen twee apparaten kan bepalen . U kunt dynamische routing in-of uitschakelen in de Routing Setup paneel Geavanceerd .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te verbinden en configurer…
·Hoe te Turn Off the Blue Light…
·Hoe maak je een Westell draadl…
·Hoe te verbinden van een PS3 n…
·Hoe Set Up Linksys routers voo…
·Hoe maak je een WiFi- signaal …
·Hoe kan ik een D - Link DI - 6…
·Waarom heb ik een speciale mod…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Dell Axim De USB Sync-kab…
·Beschrijf een LAN -netwerk 
·Hoe controleert u de SSL 
·Wat is eigrp Protocol ? 
·Hoe Hook Up Wired en Wireless Internet 
·Hoe te vertellen als je een Network Inte…
·Toegang krijgen tot een LAN -netwerk 
·Hoe te testen VoIP Wachttijd 
·Hoe te updaten Viewsat Extreme 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com