Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Mijn Motorola 2210 Modem Houdt loskoppelen
De Motorola Netopia 2210-02 gateway modem wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om uw computer te verbinden met het internet . AT & T levert de Motorola modem om haar DSL- internet klanten , maar de modem werkt mogelijk ook met andere dienstverleners . Als u problemen met het Motorola modem aansluiting hebben , zijn vier statuslampjes vertellen over het probleem . Verlichting en wat ze betekenen

De Motorola 2210-02 modem heeft vier lampjes die , wanneer het apparaat goed werkt , groen. Als de modem niet goed werkt , de lichten knipperen of zet een andere kleur om u te waarschuwen voor een probleem . Als het lampje rood knippert , wordt de modem probeert een Power On /Self Test , of POST . Als het lampje rood wordt, heeft de POST mislukt.

De DSL- lampje knippert groen als de DSL-diensten is een poging een sync . Het lampje knippert groen en rood als de sync mislukt driemaal . Als het lampje rood knippert , maar niet groen , kan de modem het DSL-signaal niet detecteren .

De Ethernet- lampje is altijd ofwel ononderbroken groen of uit. Het wordt groen wanneer het apparaat is aangesloten , en het wordt uitgeschakeld wanneer u geen verbinding .

Het internet lampje knippert groen wanneer het probeert een PPP-verbinding . Het lampje wordt rood als de verbinding mislukt .
Voedingsproblemen

Van alle problemen met de verbinding , problemen met de macht van de Motorola modem 's zijn meestal het makkelijkst op te lossen . Als de modem geen stroom ontvangt , sluit het aan op een ander stopcontact dat bekend is om te werken . U kunt de modem hebt aangesloten op een niet-werkende outlet . Controleer de modem voedingskabel voor stevige inbrengen . Indien u de modem op een stekkerdoos , controleert of de stekkerdoos is ingeschakeld , of probeer een andere strip .
Ethernet Problemen

Voor de Ethernet -verbinding om te werken , moet je de gele Ethernet- kabel die bij de modem te gebruiken . Gebruik geen DSL-kabel , maar het past in de Ethernet-poort , zal het niet werken . Controleer alle verbindingen tussen de kabels en de modem . Mogelijk moet u de Ethernet -drivers voor de modem kan verbinding installeren met het internet . De Motorola -modem wordt geleverd met een cd die de drivers bevat .

Als de problemen blijven , alle netwerkapparaten die u niet gebruikt om verbinding met het modem uit te schakelen . Open het netwerk bedieningspaneel en controleer of het IP-adres van de computer . Het IP -adres bereik is meestal binnen de 192.168.1.x range . Als het verschilt , gaat u naar de sectie Eigenschappen TCP /IP van het bedieningspaneel . Stel de computer om een IP- adres via DHCP .
DSL Problemen

Voordat u probeert om verbinding met het internet met de modem , installeert microfilters op elke telefoon in uw huis . Ongefilterde telefoontoestellen kunnen problemen met de verbinding veroorzaken . Weet de DSL-lijn niet aan op een microfilter . Steek de DSL -kabel aan op de DSL-poort . Plaats niet de Ethernet- kabel in deze poort .

Als u nog steeds problemen met de verbinding hebben , belt u uw internetprovider en vraag over uw verbindingsstatus . Uw verbinding kan een probleem dat professionele reparatie nodig hebben .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Netgear WGR614…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe stel ik Twee Laptop comput…
·Hoe te wijzigen van een gebrui…
·Problemen met Linksys Fout : N…
·Hoe in te loggen op een 2Wire …
·Hoe het opzetten van een D - L…
·Hoe maak je Tweak een Belkin W…
·Hoe u uw pc gebruiken als een …
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te DMZ Setup op SonicWALL 
·Hoe kan ik mijn computer toegang vanaf e…
·Hoe te Wire naar Linksys 
·Hoe te 2Wire uitschakelen voor overbrugg…
·Hoe maak je verbinding een VoIP -adapter…
·Hoe het opzetten van een Home - Based In…
·Verschil tussen LAN & USB Internet-verbi…
·Hoe maak je een Linux computer aansluite…
·Hoe maak je een beheerderswachtwoord in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com