Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te testen VoIP Wachttijd
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) Quality of Service kan worden aangetast door de prestaties van de lijn die u gebruikt om verbinding te maken met uw VoIP-provider . " Wachttijd " heeft verschillende definities . Het is gedefinieerd als de hoeveelheid tijd die het kost een pakket van gegevens te krijgen van uw VoIP- toestel naar toestel de oproep ontvanger . Een andere definitie is de hoeveelheid tijd die een gegevenspakket te reizen naar de bestemming en terug . Latentie is ook gedefinieerd als de hoeveelheid tijd die een geluid lippen van de spreker reizen naar het oor van de luisteraar . Voor deze gids , zullen we de definitie van de tijd die het kost een pakket van gegevens om te reizen over het netwerk van de International Telecommunication Union. Deze organisatie adviseert om een aanvaardbare maat voor latency is 150ms . Latentie wordt altijd gemeten in milliseconden ( ms ) . Instructies
1

Bel uw VoIP- service provider en vraag naar het IP-adres van de gateway uw gesprekken worden omgeleid via . Als ze dit adres niet kan geven u , downloaden van een gratis packet sniffer van Ethereal . Om het IP-adres te zien in de packet sniffer software die u zal hebben om een ​​gesprek vanaf uw computer terwijl het programma draait .

Toegang 2 in het menu " Start" op uw computer en vind de map " Toebehoren" . Kies " Uitvoeren " en typ " cmd " ( zonder de aanhalingstekens ) in het vak dat verschijnt . Dit zal een commando -venster waarin het besturingssysteem prompt laat openen.
3

Run "ping " van het commando venster . Alle computers hebben dit programma . Het controleert de prestaties van netwerkverbindingen door het uitvoeren van een snelheidstest . Voer " ping - n 100 " (zonder de punthaken of aanhalingstekens ) waarbij het adres van de gateway van de dienstverlener .
4

Kijk uitgang van de ping -programma 's op het scherm . Het programma 100 pakketten van data naar IP adres van de gateway , die de resultaten van elke uitzending . Aan het einde van de run , ping toont een performance samenvatting . Kijk voor " De gemiddelde tijd in milliseconden . " Naar een one -way reistijd te schatten , verdeel het in halve cijfers . De maximale vertraging getoond , gedeeld door twee , hierna moet 150ms .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te VoIP gebruiken in World…
·Hoe te 2Wire VoIP -poorten con…
·Hoe te gebruiken VoIP Met Veri…
·Hoe maak je een Mic Test op ee…
·Pros & Cons van Phone Service …
·Hoe maak je verbinding Mijn te…
·De voordelen & nadelen van Int…
·Drie typen van VoIP-dienst 
·Problemen Met VoIP service 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·D - Link File & printerdeling 
·Hoe je cookies verwijderen handmatig 
·Redenen voor het ontvangen van een lage …
·Hoe je Clearwire receptie Boost 
·Hoe je foto's uploaden naar CNN 
·Wat is Fiber Optic Internet ? 
·Hoe maak je een kabelmodem te verbinden …
·Windows XP Client Services voor Netware 
·Wat is een LDIF -bestand? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com