Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Wireless VoIP ?
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) -technologie is de opvolger van de klassieke communicatiemiddelen zoals telefoonlijnen . Met behulp van Internet-connectiviteit , kan de VoIP-technologie alles wat een gewone vaste telefoon aanbiedingen te bieden , en nog meer functies , alles tegen lagere prijzen . Draadloze VoIP gaat om VoIP-communicatie nog meer te vergroten , met een grotere vrijheid . Geschiedenis

De start in de VoIP- race werd in 1995 gegeven door een bedrijf genaamd VocalTec , toen het de eerste internet telefoon software , genaamd Internet Phone aangeboden . Echter , de lagere snelheden voor de Internet-verbinding in die tijd leiden tot zeer slechte geluidskwaliteit en prestaties van het programma , maar nog steeds dat een belangrijke mijlpaal . De toenemende snelheid van toegang tot internet in de komende jaren de aandacht getrokken van netwerken fabrikanten zoals Cisco en Lucent , die grote kansen zag in de VoIP-technologie , en begonnen met de ontwikkeling VoIP hardware. VoIP -en draadloze VoIP werd erg populair en voortdurend geëvolueerd om betere prestaties te leveren .
Technologie |

VoIP
is een systeem dat het internet gebruikt om een IP - to- IP creëren aansluiting voor spraakcommunicatie . Draadloze VoIP is een systeem dat gebruik maakt van de Wi - Fi- technologie voor VoIP diensten via draadloze netwerken te leveren .
Software vs Hardware

Om te profiteren van VoIP technologieën zijn er bepaalde software en hardware vereisten . Draadloze VoIP kunnen profiteren van speciaal ontworpen draadloze VoIP-telefoons , waardoor de look en feel van klassieke mobiele telefoons, maar naar buiten komen met een lager verbruik tarieven . Ook VoIP is ook beschikbaar via een aantal van de meest voorkomende instant messaging clients zoals Yahoo Messenger of Skype , die het belangrijkste voordeel dat het gratis .
En nadelen

VoIP en Wireless VoIP- technologieën hebben meerdere voordelen . Naast alle gemeenschappelijke kenmerken van klassieke telefoons , zoals wisselgesprek , doorschakelen en nummerweergave , ze ook integreren e-mail mogelijkheden , instant messaging of zelfs video-oproepen . Ook in de meeste gevallen pc - naar - pc of telefoon - naar - pc- gesprekken zijn gratis .

De Wireless VoIP-technologie heeft als nadeel dat alleen kan functioneren binnen het bereik van een draadloos netwerk . Ook de geluidskwaliteit is niet zo hoog als van gewone telefoons .
Gebruikt

Wireless VoIP
wordt meestal gebruikt in zakelijke ondernemingen als een efficiënte en kosten- vriendelijke communicatie -methode . Thuisgebruikers ook gebruik maken van VoIP -technologie , samen met instant messaging . Er wordt aangenomen dat de draadloze VoIP een serieuze concurrent of zelfs vervanging voor mobiele telefoons, samen met de voortdurende ontwikkeling van draadloze netwerken zal worden, kunnen dus draadloos VoIP een dagelijkse noodzaak voor communicatiedoeleinden geworden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te bekijken van de draadlo…
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe vindt u het MAC-adres van …
·Hoe werkt draadloos werken? 
·Hoe vind ik de HP Wireless Sec…
·EasyTether Routebeschrijving 
·Wat zijn de normen van WLAN , …
·Hoe je Wireless Range Openen 
·Informatie over 3G 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te vergelijken Verizon Broadband-kaa…
·Hoe controleer ik een huis met een Live …
·Hoe maak je verbinding een Wireless USB …
·Hoe maak je een Create Signature Block o…
·Hoe de NetBEUI Workgroup op een printer …
·Hoe maak je een Ping Packet Creëren 
·Wat is het Windows- protocol ? 
·Identificatie & Access Management 
·Hoe je Gebruikers van de Global Address …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com