Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Magic Jack Problemen
MagicJack wordt geadverteerd als een manier om geld te besparen door te bellen via het internet in plaats van te betalen voor een land-based telefoonlijn . Alles wat nodig is is een lage maandelijkse betaling te bellen naar vrienden en familie en zelfs voor zakelijk gebruik . Het populaire apparaat is online en in de winkels verkocht . Er zijn problemen met het apparaat en diensten geweest , echter , variërend van het gebruik kwesties aan klantenservice. Betaling Issues

MagicJack
wordt geleverd met een 30 - dagen trial om te beginnen , maar sommige problemen ontstaan ​​wanneer het bedrijf rekent uw creditcard na 15 dagen . Er zijn gevallen van de klanten wordt overrompeld door de lading , vooral als ze een volledige besluit over de aankoop niet hebben gemaakt . Indien de klant besluit om geen gebruik van de diensten van MagicJack er zijn vertragingen geweest met de restituties wordt uitgegeven in een tijdige wijze .
Gebruiksaspecten

De installatie is zeer eenvoudig en maakt de bediening eenvoudig in te stellen . Een groot probleem is het niet kunnen bellen of verbonden blijven met telefoontjes wanneer de computer inactief is of in de slaapstand staat . De MagicJack gebruikt ook veel bandbreedte , die de prestaties van uw high - speed internetverbinding kan vertragen . Als je een lagere bandbreedte pakket gebruiken vanaf uw snelle provider , zal uw internetverbinding vertragen bij het maken van MagicJack gesprekken .
Veiligheidsaspecten

De MagicJack maakt gebruik van VoIP , of ' voice over Internet Protocol " -technologie om zijn gebruikers te lage kosten bellen . Echter , VoIP maakt ook uw internetverbinding meer vatbaar voor hackers . Als uw netwerk het gedrang komt, is er een risico dat uw telefoongesprekken kunnen worden beluisterd of die gevoelige informatie online uitgezonden - zoals bankgegevens - kan worden onderschept
Klantenservice Issues < br . >

Klantenservice
is van essentieel belang bij het verkrijgen van het vertrouwen in een nieuw programma , met MagicJack , klantenservice contact is onbestaande . Wanneer u een dienst om geld te besparen zo'n MagicJack kopen, moet je ook in staat zijn om geld te besparen als u technische hulp in plaats van geld uit te geven om het te krijgen goed geïnstalleerd met de juiste beveiligingsfuncties nodig . Zodra je in staat om in contact te komen met klantenservice te krijgen , bent u niet altijd in staat om de hulp te krijgen, omdat de meeste van de gepresenteerde oplossingen zijn geautomatiseerd .
Oplossingen

kunnen de prestaties van uw MagicJack behulp van een paar technieken te verbeteren . Gebruik een speciale computer die blijft ingeschakeld bij gebruik van de USB - aangesloten apparaat . Bezuinigen op internetgebruik bij gebruik van de MagicJack telefoonverbinding of upgrade naar een snellere internet service . Gebruik een firewall om de verbinding te beschermen tegen het binnendringen van virussen en hackers .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Lijst van VoIP Telefoons 
·Hoe maak je een SOHO VoIP Syst…
·Hoe je VoIP Credit 
·Hoe je VoIP Sunrocket Configur…
·Quality of Service Configurati…
·Mensen kan geen verbinding mak…
·Hoe Gratis Wereld Setup Inbell…
·Hoe je een Ventrilo 
·Hoe Set Up Vonage VoIP 
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Linksys Problemen met Vista 
Problemen bij de installatie van een Net…
Wireless Modem Router Problemen 
Wireless Network Router Problemen 
Draadloos Internet Problemen & Router co…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een router gebruiken om verb…
·Hoe maak je een server maken in Murmur 
·Hoe te herstellen Mijn Gebruikersnaam en…
·Hoe kan ik een IMVU account Maak 
·Hoe Set Up subnetten 
·Wat is een 1394- netwerk kabel ? 
·Wat is een Filezilla Server ? 
·Hoe om te lezen over & Leer SAP Beveilig…
·Hoe kan ik een vervangende modem voor ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com