Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een 1394- netwerk kabel ?
Een 1394- netwerkkabel , officieel heet een IEEE 1394 , is ook bekend als FireWire . FireWire is een technologie die oorspronkelijk is ontworpen door Apple om high - speed netwerken tussen aangesloten randapparatuur en computers te vergemakkelijken . Een van de dingen die FireWire onderscheidt van traditionele Ethernet- setups , of USB- setups , is dat de communicatie tussen de aangesloten apparaten of systemen van peer - to-peer , waardoor een kabel te worden aangesloten tussen de twee apparaten , zodat ze kunnen communiceren zonder dat enige bijkomende elementen voor hen "praten " met elkaar . Basics

IEEE 1394 netwerkkabels , of gewoon IEEE 1394 -kabels , zijn kabels die voldoen aan de FireWire -specificatie en kan de bandbreedte die de specificaties vraag aan te kunnen . Deze kabels kunnen alleen betrekking hebben op bepaalde afstanden . In een netwerk met computers nauw gelegen , is dit een ideale netwerkinstellingen , het aanbieden van maximaal ongeveer 400 megabits per seconde . Echter , een andere versie van FireWire bestaat dat 800 megabits per seconde biedt .
Eisen

FireWire
is een nieuwe innovatie die over het algemeen niet zo goed werken in oudere computers . De aanbevolen versie van het besturingssysteem voor Windows is XP Home Edition en hoger . Voor Macs , de aanbevolen versie van het besturingssysteem is OSX of OS9 en hoger . U zult ook een computer met een FireWire-poort voor dergelijke verbindingen heeft behoefte .
Afstand Beperkingen van 1394 Kabels

IEEE 1394 -kabels
hebben een sterke beperking in de maximale kabellengte . Als u gebruik maakt van FireWire 400 , de kabels zijn slechts een maximum van 4 1/2 meter lang . Echter, dit is overwonnen door de FireWire 800 , die het mogelijk maakt tot 100 meter kabellengte .
Voordelen boven de USB

Om te zeggen dat FireWire is beter dan USB zou naïef , want USB is nog steeds een zeer standaard vorm van het aansluiten van apparaten . FireWire , echter een aantal voordelen . De meerderheid van de hoge - bandbreedte apparaten die u kunt aansluiten op een computer een FireWire-poort , gewoon omdat het zo'n hoge bandbreedte . De peer-to - peer- eigenschappen van FireWire leveren ook een groot voordeel , omdat apparaten met elkaar kunnen communiceren zonder gebruik van een bemiddelaar , zoals een computer .
Welke apparaten gebruiken IEEE1394 ?
< Br >

een digitale high - definition camcorder kan veel bandbreedte die niet door een eenvoudige USB -verbinding kan worden behandeld gebruiken . In dit geval gebruikt u FireWire om je video streamen naar de computer . Andere hoge - bandbreedte -apparatuur , in het bijzonder wat audio - en video - gerelateerd, zal meestal een FireWire-poort . Externe harde schijf fabrikanten gestopt gericht intens op USB-technologie om informatie te leveren door de komst van SATA- technologie, die een extreme bandbreedte capaciteit bezit en zou niet gemakkelijk door een eenvoudige USB -aansluiting worden behandeld .
< Br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe een Patch Panel installere…
·LAN Network Protocol 
·Hoe maak je een Mac- adres van…
·Hoe maak je een Token Ring- ne…
·Hoe je netto fouten te reparer…
·Hoe maak je verbinding met het…
·Hoe het opzetten van een kabel…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe te verwijderen van een Dam…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is Binary protocol ? 
·Hoe om te achterhalen of ik een 56K mode…
·Hoe kan ik een Linksys Workgroup Switch …
·Hoe aan te sluiten in een Ethernet -kabe…
·Hoe het opzetten van Google Adsense 
·SCSI naar Ethernet Converter 
·Hoe het opzetten van SSL op een Domino S…
·Hoe maak je een kabelmodem configureren 
·Over draadloze bandbreedte diefstal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com