Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van een wachtrij in Data Structure
Een datastructuur is een methode voor het organiseren van informatie . Deze structuren zijn bestanden , lijsten , arrays , bomen , records en tabellen . Wachtrijen zijn gerelateerd aan geordende lijsten . Met de wachtrij worden de nieuwe stukken gegevens geplaatst op de achterzijde van de gegevensstructuur en de deleties aan de voorzijde . Het eerste stuk van de gegevens die zijn ingevoerd in de datastructuur is het eerste stuk verwijderd van de structuur . Met wachtrijen , is data niet in de gegevensstructuur blijven zolang met stapels . Wachtrijen kunnen worden vergeleken met lijnen in de winkel , waar de eerste persoon in de rij is de eerste persoon die een dienst te ontvangen . Opdrachtgevers meerdere

Terwijl wachtrijen zijn complexer dan stapels , de array maakt wachtrijen eenvoudig door het plaatsen van de nieuwste element aan het einde en elk element beweegt over een stap toen een stuk van de gegevens wordt verwijderd uit de wachtrij . Wachtrijen zijn nuttig wanneer er meerdere consumenten delen een bepaald proces . Bijvoorbeeld , kan een website hebben alleen zo veel ruimte , zodat de consument om een ​​bepaald bestand te downloaden . Met een stapel , zouden sommige consumenten moeten veel langer wachten om het bestand dan de nieuwste consumenten downloaden . Wachtrijen zijn ook handig als de klant niet noodzakelijk de gegevens te ontvangen op hetzelfde moment de gegevens worden verzonden .
Circulaire Wachtrijen

Wachtrijen
kan leiden tot lege ruimtes in de gegevensstructuur, aangezien een grotere matrix nodig dan het totale aantal stukken data . Echter , kunnen programmeurs gebruiken circulaire wachtrijen om de lege ruimte te gebruiken . Programmeurs kunnen opzetten time-outs waar banen wachten tot de invoer van de gegevens wachtrij bereikt .
Speed ​​

gegevens wachtrijen zijn een snelle methode van inter - proces communicatie . Gegevens wachtrijen vrijmaken banen uitvoeren van een werk, dat kan leiden tot een betere responstijd en een algemene verbetering van de systeemprestaties . Gegevens wachtrijen dienen als de snelste vorm van asynchrone communicatie tussen twee verschillende taken , omdat er minder overhead dan bij database- bestanden en gegevens gebieden .
Flexibiliteit

Wachtrijen
zijn flexibel , waarvoor geen communicatie programmering. De programmeur heeft geen kennis van het inter-proces communicatie nodig . Gegevens wachtrijen waarmee computers die meerdere taken uit te voeren . De wachtrij actief kan blijven als er geen vermeldingen zijn , klaar om ingevoerde gegevens te verwerken, indien nodig .
Meerdere Jobs

Sommige banen hebben de prestaties beperkingen en kan niet alle inzendingen verwerken , zodat de ingevoerde gegevens worden verspreid over meerdere opdrachten . Bijvoorbeeld , kan slechts een medewerker van de klantenservice een klant te helpen in een tijd , zodat de wachtrij kunnen aanvragen voor de klantenservice verspreid onder de vertegenwoordigers , voor snellere verwerking .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is DiSEqC ? 
·Hoe de Windows ARP Cache wisse…
·Wat zijn de server -instelling…
·Denso Communication Protocols 
·Hoe maak je een Fiber Switch c…
·Definitie van MIDI Interface 
·Hoe maak je een Chatroulette C…
·Hoe kan ik mijn iPhone synchro…
·Hoe te Wiring Diagrams maken m…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet- hub configurer…
·Apple Compatible Routers 
·Hoe de Range voor een draadloze USB-netw…
·Factoren die van invloed Internet Speed …
·Hoe maak je een backlink krijgen van Fac…
·Microsoft FTP Error Codes 
·Printen met een Crossover Kabel 
·Verschillende Beveiligingsprotocollen 
·Hoe maak je een interne laptop modem ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com