Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is DiSEqC ?
DiSEqC is een communicatieprotocol gebruikt tussen satellietontvangers en externe apparatuur , zoals LNB , schakelaars , antenne manipulatoren , en andere componenten . Alle communicatie wordt gevoerd over het bestaande coax -kabel , waarvoor geen extra bedrading of hardware installatie . Uitgesproken Die- Sec , DiSEqC is eigenlijk een acroniem , het nemen van zijn ongewone spelling van zijn volledige naam , Digital Satellite Equipment Controle .
Schotelantenne
Functie

Satellietontvanger communicatie
kan worden uitgevoerd op een lage - of hoge - band kanalen . De hoeveelheid stroom stijgende via de coaxkabel bepaalt de exacte gebruikte protocol . Als er minder dan 15 volt gaat omhoog de ​​schotel kabel , de LNB ( Low Noise Blocker ) detecteert alleen verticaal gepolariseerde transmissie . Aan de andere kant, als meer dan 15 volt worden gebruikt , de LNB detecteert alleen horizontaal gepolariseerd uitzendingen . De LNB dan relais de juiste signaal naar de satelliet ontvanger .

DiSEqC
helpt de LNB's , waardoor ze heen en weer schakelen tussen de lage - en hoge - band kanalen als dat nodig is. DiSEqc berichten worden verstuurd in korte uitbarstingen van een 22 kHz toon. De signalen uit acht - bit digitale bytes , met de sequentie van cijfers , hetzij 1s of 0s , bevelen de goede werking van onderdelen . DiseqC maakt een switching box aan talrijke LNB's draaien , het verhogen van efficiëntie en prestaties .
Eigenschappen

DiSEqC
werkt op de standaard 22 kHz toongenerator geassocieerd met hogere en lagere band schakelen . Dit maakt het mogelijk om meer kanalen persen in een bepaalde frequentie , omdat kanalen met verticale of horizontale polarisatie kan overbrengen . DiSEqC 's veelzijdigheid en lage kosten heeft ervoor gezorgd dat de industriestandaard voor satellietontvanger - component communicatie .
Voordelen

DiSEqC
kunt bestaande communicatieprotocollen te vervangen , analoog of digitaal , in alle commerciële satelliet installaties. Het belangrijkste pluspunt van DiSEqC is het een gestandaardiseerd digitaal systeem voor het schakelen tussen kanalen zonder enige specifieke commando's of beperkingen . Het maakt het ook mogelijk te schakelen in Multisatelliet installaties .
Geschiedenis

Eutelsat
, een Europese satelliet provider , ontwikkeld DiSEqC als een open standaard , waardoor het toegankelijk voor het publiek . In 1977 , Eutelsat begon als een intergouvernementele organisatie ontworpen om satelliet- infrastructuur te bouwen in heel Europa . Het lanceerde zijn eerste satelliet in 1983 en werd al snel een van de marktleiders in Fixed Satellite Services . Eutelsat heeft zijn bereik buiten Europa

verlengd , die zaken doen in Amerika , Afrika , Azië en het Midden-Oosten .
Misvattingen Hoewel zijn naam anders kunnen wijzen , digitale satelliet Equipment control kan worden gebruikt op meer dan alleen digitale systemen . DiSEqc kan werken analoog of slechts gedeeltelijk digitale systemen , als goed.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te faxen versturen vanaf e…
·Hoe kan ik een Linksys 8 Port …
·How to Get Bluetooth Werken aa…
·EOBD protocollen 
·Wat is de definitie van Client…
·De geschiedenis van Computer N…
·Hoe te SIP gebruiken voor Trun…
·Hoe om het te beheren Onderste…
·Hoe je Cisco Aironet 1100 conf…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe om uw Speed ​​Test Met Verizon 
·Grote voordelen van VoIP 
·Hoe je computers toegang op uw thuisnetw…
·Hoe maak je Signal een router Versterken…
·Hoe te verbinden uw Gateway laptop met W…
·Definieer MAC Address Filtering 
·Hoe je de mogelijkheid om Naam van een c…
·Hoe de poorten die worden geblokkeerd op…
·Wat is een Wireless Ethernet Bridge ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com