Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Apple Compatible Routers
Apple , Inc produceert de Macintosh (Mac ) computer lijn , en het is ook de maker van de Apple iPod , iPad en iPhone . Een router is een inrichting die meer dan een computer netwerk verbindt en faciliteert communicatie en gegevensoverdracht tussen deze netwerken . Voordat u een router koopt , moet u ervoor zorgen dat het werkt met je Apple netwerk . AirPort Extreme

Deze draadloze router
, door Apple zijn vervaardigd , kan tot 50 gebruikers tegelijk . Deze router werkt op zowel de 2.4 en 5 GHz (gigahertz ) frequentiebanden tegelijk , die uw draadloze bereik en draadloze snelheden verhoogt . Een ander kenmerk van deze router is de mogelijkheid om gedeelde harde schijven te maken , die u toestaat om middelen te delen onder uw gebruikers . Het apparaat heeft ook drie Gigabit Ethernet LAN-poorten voor het aansluiten van meerdere computers . U kunt ook delen printers met behulp van dit apparaat , waarmee uw gebruikers dezelfde printer voor het afdrukken van documenten , foto's en presentaties te gebruiken . Deze router werkt met zowel de Mac -en Windows- besturingssystemen , en het is 802.11 a , b, g en n specificaties . Vanaf oktober 2010 is de AirPort Extreme-basisstation kost tussen de $ 150,00 en $ 170,00 .
Netgear RP614NA

De Netgear RP614NA Cable /DSL Web Safe Router heeft vier 10/100 Ethernet -poorten , en het komt met een adapter en een 10 - meter lange Category 5 ( Cat 5 ) Ethernet-kabel . Het komt ook met een firewall , die de veiligheid verhoogt door het blokkeren van gebruikers die niet gemachtigd zijn om op het systeem . Deze tool stelt u in staat om uw internetverbinding met geautoriseerde gebruikers te delen , en het is voor zowel consumenten en kleine zakelijke gebruikers . Dit systeem is compatibel met UNIX , Mac OS , Netware , Linux en Windows 95 , 98 , 2000 , Millennium ( Me ) , NT en XP . De fabrikant onderdeelnummer voor dit apparaat is RP614NA , en het apparaat kost $ 39,00 , in oktober 2010.
Hawking Wireless

De Hawking Wireless - G USB adapter wordt geleverd met een afneembare antenne , die u helpt het verhogen van uw draadloze bereik , en het kan gegevens overbrengen met snelheden tussen 54 en 108 megabyte per seconde ( MBps ) . Dit apparaat is compatibel met Mac- desktopcomputers en notebooks , en het is ook compatibel met de Institute of Electrical and Electronics Engineers ( IEEE ) 802.11 b en g apparaten . Andere functies van dit apparaat zijn Wired Equivalent Privacy ( WEP ) data -encryptie , die uw gegevens beschermt door er tekens en symbolen als het over netwerken wordt uitgewisseld . De fabrikant productnummer voor dit apparaat is HWUG1A , en het apparaat kost tussen de $ 50,00 en $ 60,00 , vanaf Octboer 2010 .

Previous: Next:
  routers
·Hoe Hook Up een laptop met een…
·Ik kan geen verbinding maken m…
·Hoe de Range van een Wi - Fi -…
·Richtlijnen voor Cisco Router …
·Hoe kan ik een router op een n…
·Netgear WGR614 Wireless Proble…
·Hoe maak je een Netgear Firewa…
·How to Set Up een router voor …
·Hoe de ZyXEL statische route i…
  Related Articles
Hoe je twee draadloze routers 
Hoe je draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Over draadloze routers 
Linksys Wireless Routers Informatie 
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe je 2 draadloze routers Bridge 
Hoe je draadloze routers gebruiken met S…
  Netwerken Articles
·Wat is Network Intrusion Detection Syste…
·Hoe de Range van een Air Card Boost 
·Hoe werkt een printer laten werken met W…
·Hoe kan ik een SDH Install 
·Hoe om bestanden te delen met de Windows…
·Hoe kan ik een externe USB Internet Conn…
·Hoe een Internet Netwerk delen 
·Hoe maak je verbinding met een apparaat …
·Hoe maak je een website met Vraag Regist…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com