Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe kan ik een Linksys Wireless G Router Problemen
Linksys Wireless G -routers zijn relatief simplistische als je ze gewoon aansluiten en gebruik ze . Echter, als u een ervaren , goed geïnformeerde gebruiker en u veranderingen in de interne instellingen van de router te maken je zou kunnen vinden dat de router niet meer werkt . Als de router niet meer werkt , kan het probleem zijn met de eerder genoemde instellingen of het kan te wijten zijn aan verkeerd verzonden of losse bekabeling . Als u een logische benadering van probleemoplossing Linksys Wireless G routers , kunt u meestal het probleem te verhelpen snel en met minimale verstoring van uw thuisnetwerk . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Kleine pin
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw volledige thuisnetwerk . Schakel uw computer , router en vervolgens uw modem . Schakel je netwerk weer aan te beginnen met uw modem . Laat uw modem een paar minuten om de internetverbinding tot stand . Wanneer de " data " lampje op de voeding van uw Linksys router op . Geef je router een paar minuten aan te zetten . Zodra de "Internet " lampje branden , opstarten van de computer omhoog . Geef het een paar minuten om volledig te schakelen en krijgen internetverbinding. Als het internet nog niet werkt , of een van die lichten niet aan te schakelen , gaat u naar de volgende stap . Kopen van 2

Controleer de bekabeling van de modem naar de Linksys router . De Ethernet-kabel wordt aangesloten op de " aan computer" -poort aan de achterzijde van de router . Het is de enige haven groot genoeg voor een Ethernet-kabel om te passen in . Het andere uiteinde van de kabel wordt aangesloten op de " WAN ( Wide Area Network) -poort aan de achterkant van de Linksys router . Linksys gescheiden van de haven van de LAN-poorten . Het is gebruikelijk om te zien deze kabel misrouted en geplaatst in een LAN-poort . Corrigeer de bekabeling indien nodig . Als de kabel correct is , vervang deze door een nieuwe Ethernet-kabel . Compleet stap een weer . Als dit niet het probleem te corrigeren , te verplaatsen naar de volgende stap .
3

Plaats een kleine pin in het reset- gaatje aan de achterkant van de router . Houd de pen in het gat totdat de lampjes knipperen . Deze ruimt alle instellingen die je binnen veranderde van de router en zet alles terug naar de fabrieksinstellingen . In essentie , dit herschept de eerste keer dat u draaide op de router . complete stap een weer . Als dit niet werkt , ga dan naar de volgende stap .
4

Haal de router uit je netwerk . Verwijder de Ethernet kabel van de WAN-poort op de Linksys router en steek de kabel in de Ethernet-poort op uw computer . Hierdoor kan de modem rechtstreeks op de computer aansluiten . complete stap een opnieuw weglaten van het draaien van de router aan en uit . Als het internet werkt met de router verwijderd , contact opnemen met Linksys voor een reparatie onder de garantie . Als het internet nog niet werkt , contact op met uw serviceprovider om een ​​uitval van Internet rapporteren .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een US Robotics Ro…
·Hoe je poorten op een DSL Rout…
·Hoe de beveiliging wijzigen op…
·Wat is DD - WRT Micro ? 
·Hoe de Desktop Get om sneller …
·Toegang krijgen tot het intern…
·Hoe stel ik een draadloze rout…
·Hoe kan ik een Linksys 3102 Un…
·Hoe de Belkin netwerk beveilig…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Web Traffic Monitor on LAN 
·Hoe te Werkgroepen op Windows XP Toegang…
·Hoe kan ik een fax ontvangen via een net…
·Hoe u een proxy Detect 
·Hoe te SSL poorten 
·Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
·Hoe te veranderen van BIND om NSD 
·Wat is een RJ45-poort ? 
·Hoe om muziek bestanden voor Free upload…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com