Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een website met Vraag Registreer
Nu dat u hebt ingesteld uw website , het is tijd om het te krijgen opgemerkt . Krijgt in zoekmachines zoals Ask.com vermeld is waarschijnlijk het belangrijkste wat u kunt doen om verkeer naar uw website . Zoekmachines maken gebruik van een eenvoudig programma bekend als een " crawler " om belangrijke informatie uit de pagina's op uw site, zodat het kan worden geïndexeerd in een doorzoekbare database . Uw website registreren met Vraag meldt de crawler dat uw site klaar is om te worden geïndexeerd , het is een eenvoudig proces dat in een kwestie van minuten kan worden voltooid . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Sitemap en URL
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak uw website op het internet . Hoewel deze stap lijkt misschien vanzelfsprekend , sommige mensen vragen vermeldingen op Ask.com voordat een website live gaat . Dit is niet mogelijk . Vraag maakt gebruik van web crawlers die continu schuimen het internet voor websites , zowel nieuwe als oude , met het oog op de database up -to - date te houden . Vraag niet langer kunt u uw URL in te dienen voor de registratie , zodat het krijgen van uw site up is de beste manier om ervoor te zorgen dat u geïndexeerd . Kopen van 2

Dien uw sitemap . Uw website moet een sitemap, wat is de inhoudsopgave van uw site , zo te zeggen . Het indienen van uw sitemap naar Ask.com moedigt haar crawler om uw site te bezoeken . Bezoek de Ask.com ping URL website en vul uw sitemap ( http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http % 3A //www.the - URL - van - uw - sitemap.xml ) . Voordat u deze link plakken in uw browser , vervang " de - URL - van - uw - sitemap " met de werkelijke URL van uw sitemap .
3

Bepaal backlinks . Een factor die het belang van een website bepaalt en hoe hoog het behoort in een zoekmachine is het aantal andere websites die denkt dat uw website is belangrijk door te linken naar het. Dit proces wordt backlinking genoemd . Het duurt meestal enige tijd voor een website om backlinks te stellen, maar u kunt bij dit proces helpen door deel te nemen en deel te nemen aan relevante fora op populaire websites en het toevoegen van de URL van uw website in uw profiel en handtekening dat wordt weergegeven wanneer u een bericht te posten. Elke keer dat u een bericht met uw URL in de handtekening te plaatsen , ontstaat er een backlink . Maar wees voorzichtig dat uw backlinks zijn naar uw site relevant of deze tactiek kunnen averechts werken en sommige zoekmachines kan uw website blacklist als spam .
4

Word Ask.com premium vermelding . Als u bereid bent om een ​​klein bedrag te betalen voor reclame zijn , kunt u deelnemen aan Ask.com ' s gesponsorde koppeling programma. Voor een vergoeding , kunt u ervoor zorgen dat uw site is opgenomen in de eerste paar resultaten van een zoekopdracht van een gebruiker . Bezoek http://sponsoredlistings.ask.com voor meer informatie over hoe u een gesponsorde site.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Definitie van Internet Access …
·Hypertext Transport Protocol 
·Wat is het ISO- model ? 
·Toegang krijgen tot e-mail Van…
·Hoe het opzetten van een nieuw…
·Hoe u een proxy voor Free Crea…
·Hoe kan ik Alles blokkeren pop…
·RS45 Protocollen 
·Hoe u uw router gebruiken als …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wanneer een Lag Port Gebruik 
·Hoe te verbinden een Aspire 3000 een Qwe…
·Hoe doe ik Jumbo Frames in Cisco 2960 ? 
·Mijn Windows Verkenner staat me niet toe…
·Hoe Network Met Cross Over Kabels 
·Hoe te installeren LimeWire Skins 
·Hoe maak je een Hawking draadloze adapte…
·Waarom kan ik niet een zichtbaar compute…
·Hoe u een statisch IP voor mijn laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com