Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een interne laptop modem installeren
De interne modem in uw notebook is een apparaat waarmee de computer om gegevens met behulp van een modulaire (telefoon ) kabel zenden en ontvangen , waardoor het faxen het internet te verzenden en te ontvangen en toegang met behulp van een draaiknop - up service . Als de interne modem in uw notebook is niet meer functioneel , kunt u deze vervangen door het bestellen van een nieuwe modem via uw notebook fabrikant , of door de aankoop van een nieuwe , compatibele interne modem van een gerenommeerde notebook - onderdelen dealer . Voordat u uw nieuwe interne modem kunt gebruiken, moet u zorgvuldig volg de stappen om het verwijderen van de oude modem en de installatie van de nieuwe. Wat je nodig hebt
Compatible vervangende modem
Notebook schroevendraaier set
ESD polsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de notebook en verwijder de batterij . Schakel de notebook via het besturingssysteem , sluit vervolgens het deksel . Zodra de notebook is afgekoeld van wordt ingeschakeld , plaatst u de notebook ondersteboven op een stevige ondergrond , zodat u toegang zijn bodem . Verwijderen van de batterij zal voorkomen dat u zich verwondt tijdens het werken aan interne hardware componenten. Om de batterij op de meeste notebooks te verwijderen , vindt de batterij slot of vergrendeling release op de bodem en schuif deze naar de ontgrendelde positie . U kunt dan schuif de batterij uit de baai . Kopen van 2

Trek het netsnoer uit de notebook en verwijder eventuele apparaten , randapparatuur en kabels die u hebt aangesloten op de notebook . Dit geldt ook voor de telefoonlijn , hoofdtelefoons , Ethernet -kabel , flash drives en andere apparaten .
3

Verwijder de modem deksel . De meeste notebook modems hun eigen compartiment aan de onderzijde van de laptop of delen een vak met de geheugenmodules . Als u niet zeker weet welk compartiment uw modem bezit , op zoek naar een label schema in de gebruiksaanwijzing van uw specifieke notebook . Zodra u het compartiment vindt , verwijder alle van de schroeven op de modem deksel , verwijder het deksel .
4

Verwijder het oude modem . Alle interne modems zijn vastgezet in het moederbord van ten minste twee schroeven . Verwijder voorzichtig al deze schroeven , dan vinden de kleine kabel die de modem en het moederbord verbindt . Trek de stekker van deze kabel uit de modem . Nadat u de kabel hebt losgemaakt , til de modem omhoog en uit het compartiment .
5

Plaats de nieuwe modem . Lijn de nieuwe modem in het compartiment , zodat de schroefgaten op het moederbord en modem line-up . Houd het modem en plaats en draai de schroeven van de modem om deze vast op het moederbord . Steek de modemkabel aan op de modem door voorzichtig het plaatsen van de connector einde . Vervang de modem terug en draai de schroeven van de deksel is .
6

Download de modem drivers . Bezoek technische - ondersteuning van uw notebook fabrikant website om de drivers die het mogelijk uw notebook met de nieuwe modem herkent downloaden en installeren . Om de modem te gebruiken , sluit u een telefoonsnoer aan op de modem aansluiting op de achterkant van de notebook en in een wandcontactdoos , maak vervolgens een nieuwe inbelverbinding door het uitvoeren van de Network Connections wizard.
< br >

Previous: Next:
  modems
·Hoe te bespoedigen een 56k mod…
·Hoe maak je een Wireless Modem…
·Hoe maak je een Westell DSL Mo…
·Wat is een Modem Card ? 
·How to Set Up een Westell 327W…
·Hoe kan ik een Linksys Modem S…
·Wat is een interne fax modem ?…
·Hoe maak je een Multiple Devic…
·Hoe maak je een Wireless Modem…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Meest voorkomende VoIP- protocol 
·Hoe vindt u de locatie van een verloren …
·Draadloos Internet Router Hulp 
·Pad Alignment Fundamentals 
·Hoe Set Up een Internet Server 
·SharePoint Permission Levels 
·Hoe Set Up Vista Print Drivers op Server…
·Hoe maak je een Domain Trust Creëren 
·Het IP- adres van de printer vinden door…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com