Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een Multiple Device Sharing USB GSM modem Bevestig
USB- cellulaire modems zijn een gemakkelijke manier om toegang tot internet te krijgen waar er een draadloze verbinding beschikbaar is . Echter , terwijl de USB- cellulaire modems bieden de ultieme draagbaarheid en gemak , dat ze niet fysiek kunnen worden aangesloten op meerdere computers tegelijk , noch kunnen zij ondersteunen meer dan een verbinding op hun eigen. Bijgevolg moet een inrichting worden aangeduid als de hostcomputer waarmee andere apparaten verbinden . Gelukkig , het opzetten van dit netwerk is eenvoudig of u Windows of Mac OS X. Wat je
computer nodig met een draadloze adapter ( host computer ) gebruiken
USB- cellulair modem
Gegevens plannen
Toon Meer Aanwijzingen
Microsoft Windows
1

Open het Configuratiescherm . Het bedieningspaneel is te vinden onder het menu Start . Zodra u het scherm opent , Selecteer het paneel Netwerkcentrum , en het openstellen van de lijst van uw netwerkapparaten . Kopen van 2

Start de verbinding delen . Windows heeft een functie genaamd Internet Connection Sharing ( ICS ) , dat maakt het makkelijk om een verbinding tussen apparaten te delen . Om uw USB mobiele verbinding te bereiden voor het delen, klik met de rechtermuisknop op uw USB-apparaat . Dit zal normaal Mobile , 3G en dergelijke worden genoemd . Het kan ook het exacte modelnummer van uw apparaat te zijn , bijvoorbeeld , Sierra Wireless 598U . Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en kies 'Eigenschappen'. Onder het tabblad Delen , vink het vakje aan waarmee de verbinding wordt gedeeld . Klik ten slotte op " OK . "
3

Start een ad hoc netwerkverbinding . Met de internetverbinding gereed voor het delen, ga terug naar de Network and Sharing ruit van het Configuratiescherm . Selecteer de optie om een ​​nieuw netwerk wilt toevoegen , en selecteer ad hoc als het type netwerkverbinding .
4

Maak een SSID en een netwerksleutel . Tijdens het configureren van het ad hoc -netwerk , wordt u gevraagd om een netwerknaam , genaamd de SSID , en een netwerk sleutel te maken . De SSID kan elke naam die u wenst te zijn, het is gewoon de naam van het netwerk waarmee andere apparaten zal verbinden . U kunt WEP of WAP- beveiliging gebruiken voor het netwerk , of laat je hem gewoon onbeveiligd . Klik op " OK " om de ad hoc- Internet -verbinding delen beginnen .
5

Sluit andere apparaten . Met Internet delen actief , kunnen andere apparaten aansluiten op de USB- cellulair modem als ware het een draadloze router .
Mac OS X

Open Systeemvoorkeuren 6 . Onder het Internet en draadloze opties , selecteer " Sharing ".

Start Internet Sharing 7 . Klik op het tabblad " Internet Sharing " op Mac OS 10.4 en ouder , of gewoon het vakje " Internet Sharing " in Mac OS 10.5 en nieuwer .
8

configureren netwerk opties . Klik op "Airport Opties " om de SSID ( netwerknaam ) hernoemen en een netwerk sleutel te maken . Mac OS Internet Sharing ondersteunt alleen WEP-sleutels . U kunt ook laten het netwerk onbeveiligd . Eenmaal gedaan , klikt u op "OK . "
9

Selecteer de verbinding te delen . U moet de Internet-verbinding die u wilt delen selecteren . Dit zal de naam van uw USB mobiele apparaat of een generieke naam zoals Mobile normaal . Vervolgens selecteert u hoe u de verbinding wilt delen . Het kiezen van de luchthaven zal de verbinding via Wi-Fi te delen , net als een mobiele hotspot .

Start Internet Sharing 10 . Klik op de knop 'Start' om te beginnen met het delen van de verbinding . U zult het pictogram Luchthaven bericht in de rechterbovenhoek van het scherm verandert in een pijl om aan te geven de internetverbinding wordt gedeeld . Met Internet sharing gestart , kunnen andere apparaten aan te sluiten op het netwerk .

Previous: Next:
  modems
·Waarom is mijn Modem Driver Un…
·Hoe de modem vervangen voor ee…
·How to Set Up een Robotics Mod…
·Hoe kan ik sneller internet sn…
·How to Set Up Wireless Met een…
·Wat is het doel van een comput…
·Hoe maak je een Wireless Tweed…
·Wat is het verschil tussen Int…
·Hoe te openen een lijn met een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze instellingen in de U - …
·Hoe kan ik Google zoekgeschiedenis verwi…
·Hoe te gebruiken Ad Hoc Wireless 
·Hoe het opzetten van een mobiele telefoo…
·Hoe je Internet Traffic aanmaken 
·Hoe Set Up My Bluetooth Places 
·Hoe kan ik een draadloze adapter voor Wi…
·Hoe maak je een computer router voor 2 c…
·Hoe Vergelijk een Proliant ML 110 om een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com