Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
How to Set Up een Robotics Modem
U kunt een Robotics modem gebruiken om verbinding maken met het internet via inbelverbinding of draadloos . De methode voor het verbinden met het internet via een Robotics modem is vergelijkbaar met alle modems , maar de aanpak van de aansluiting van een breedband-of dial - up modem anders zal zijn . Contact op met uw internetprovider voor de aankoop van een US Robotics apparatuur om compatibiliteit met uw provider . Instructies
Dial - up
1

Sluit de dial - up modem op uw computer via USB . Kopen van 2

Installeer alle software -installatie schijf die met de modem kwam en draaien alle software zodat drivers kunnen worden geïnstalleerd , zodat de computer kan de modem herkent .

Macht 3 van de modem door een uiteinde van de AC- adapter in de achterkant van de dial - up modem en het andere uiteinde in het stopcontact .
4

Installeer alle software die met uw dial - up internet provider kwam . Start de software en sluit de telefoon los van de achterkant van de modem telefoonaansluiting in de achterkant van de telefoon wandcontactdoos . Toegang tot het internet door het openen van de software , het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord , en klikken , "Connect ".
Wireless Modem
5

Sluit de meegeleverde Ethernet-kabel uit de achterkant van het vermeld als "Internet , " en steek het andere uiteinde in de achterkant van uw kabel- of DSL-modem , die ook wordt aangeduid router , "internet".
6

Neem een extra Ethernet- kabel en sluit een uiteinde in de US Robotics vrije Ethernet-poort , en sluit het andere uiteinde van de kabel aan beschikbare Ethernet- poort van uw computer .
7

Toegang in het menu " Start " en ga naar " Configuratiescherm " > "Internet Delen " > "Internet en Netwerken " > " Opzetten van een nieuwe verbinding . " Windows zal zoeken naar de beschikbare draadloze modem . Klik op de US Robotics modem , en het creëren van een wachtwoord om toegang te krijgen tot het netwerk . Open een webpagina en poging om het internet te surfen .
Wireless USB
8

Sluit de US Robotics USB-modem in uw vrije USB- poort op uw computer .

9

Installeer alle installatiesoftware , die de nodige stuurprogramma's voor uw computer te herkennen en te communiceren met de modem te installeren .
10

Navigeer naar " Start " > "Configuratiescherm " > "Internet Delen " > "Internet en Netwerken " > " Opzetten van een nieuwe verbinding . " Input elk wachtwoord dat u is verleend door uw internet service provider voor toegang tot het draadloze netwerk als uw draadloze USB is verstrekt door uw mobiele telefoon provider . Zorg ervoor dat u de mobiele provider hebben contact eerst naar het apparaat controleren is ingeschakeld .

Previous: Next:
  modems
·Wat is een Fax Modem Card ? 
·Hoe maak je een ISDN Modem Set…
·De rol van de Modem in de Inte…
·Hoe kan ik een interne modem i…
·Waarom is mijn Modem Driver Un…
·Hoe maak je een Genica 56K V.9…
·Hoe maak je een DSL -modem Fla…
·Hoe log ik in op de Motorola S…
·Hoe maak je een Wireless Modem…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
·DIY : Remote Start 
·Hoe kan ik een uitgaande poort adres zoe…
·Hoe te Fully Qualified Domain Names Gebr…
·Hoe maak je een router gebruiken USB- ve…
·Hoe je PGP sleutels te beveiligen met HS…
·Hoe te EXE Van SharePoint Run 
·Hoe te installeren Media Player add-ons …
·De voordelen van een Intrusion Detection…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com