Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Lijst van Ethernet II frame Type Waarden
De Ethernet II frame is een standaard formaat voor overgedragen via een Ethernet-netwerk data . Het frame heeft betrekking op een verzameling van byte waarden in bepaalde locaties die het frame afzender , de beoogde ontvanger , de data payload en een fout - controlewaarde identificeren . Verpakking data in frames zoals dit stelt data via een pakketgeschakeld netwerk te verzenden in plaats van dat een constant end -to - end verbinding . Inleiding

8 - bit aanhef gebied bestaat uit afwisselende 1 - en 0 -waardige bits. Het doel is om het frame te kondigen , en kan de ontvangers in het netwerk een syn-chronisatie . De 802.3 specificatie verkort dit veld om 7 bits
MAC Header

Het Media Access Control ( MAC ) hoofdstuk
van het frame bevat drie onderdelen : . De bron en de bestemming adressen en het type Ethernet veld . Het bestemmingsadres veld is 6 bytes lang en bevat het aanpakken van informatie die nodig is om de beoogde ontvanger van het frame te identificeren . Het veld bronadres is 6 bytes lang en bevat het adres van de afzender van het frame. Twee bytes zijn gereserveerd in dit hoofdstuk als het type Ethernet veld . De codering van dit veld identificeert het protocol opgenomen in het veld gegevens, zodat het goed kan worden geïnterpreteerd .
Gegevens

Een data veld in een Ethernet- II- kader is variabel in lengte . De minimale lengte is 46 bytes , maar kunnen tot 1500 bytes van gegevens op het maximum . Een veld gegevens kunnen voeren minder dan 46 bytes aan gegevens . In dit geval echter , de resterende bytes worden opgevuld .
Kader Controleer

Het laatste gedeelte van het frame is een mechanisme voor foutcontrole van de inhoud van de frame voor nauwkeurigheid . De zender berekent een Cyclic Redundancy Check ( CRC ) waarde die de twee adresvelden , het type en de gegevensvelden omvat . Alle bits in deze gebieden worden bekeken door de checksum vergelijking als een lang binair getal . De CRC gebruikt dit nummer om de checksum waarde die het plaatst in het frame controle veld ontlenen . Wanneer de ontvanger analyseert de inkomende frame, het doet hetzelfde om te zien of de ontvangen bits overeenkomen met de checksum . Als ze dat doen , wordt het frame aanvaard . Zo niet , wordt het weggegooid .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet Plug …
·Hoe te installeren van een Cat…
·Hoe de Ethernet-instellingen w…
·Ethernet LAN Setup Tutorial 
·Wat is de kleur code voor een …
·Wat is de definitie van een Et…
·Wat is een Fast Ethernet Switc…
·De verschillen tussen Ethernet…
·Ethernet Vs . Crossover Cable 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt mijn Fully Qualified Domain Na…
·Wat is een Queuing probleem? 
·Hoe maak je een router resetten 
·ECMP Protocollen 
·Hoe te Connect My Home PC naar My Office…
·Hoe maak je een host IP Zoek 
·OSPF netwerk Typen & Cisco routers 
·Mobile Network Monitoring 
·Hoe een IP-adres op een Mac Ping 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com