Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat doet een RJ - 45 Ethernet-poort verbinding ?
Een RJ - 45 -connector is een vorm van telefoon- connector die werd op grote schaal gebruikt voor netwerkverbindingen . Tegenwoordig wordt bijna niet gebruikt bij allen in telefonie en is de aanbevolen aansluiting voor netwerkkabels aansluiten op computers onder de Ethernet-standaarden . Geregistreerde Jack

RJ
staat voor " Registered Jack . " De connector kreeg deze naam van Federal Communication Board van de Amerikaanse overheid . Het beheer van de standaard is nu de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur voor Terminal Attachments . De RJ - 45 spec verwijst eigenlijk naar de bedrading gids en niet de grootte en vorm van de connectoren . De oorspronkelijke RJ - 45 specificatie die acht pinnen door slechts twee contacten. De gemeenschappelijke RJ - 45 bedrading voor Ethernet bevat acht contacten .
Computer Socket

De RJ - 45 -poort op een computer wordt ook wel een Ethernet-poort , een netwerk socket , een Ethernet- aansluiting of een netwerkaansluiting . De aansluiting lijkt op een telefoonaansluiting , maar is iets groter . De meeste computers bevatten een RJ - 45 -poort . Indien er geen haven is , zal de computer niet over een netwerkadapter , en kan geen verbinding maken met een netwerk . Traditioneel , hadden computers niet over een netwerkadapter . Dit kwam afzonderlijk op een bord dat paste in een uitbreidingssleuf op het moederbord . Dit stukje hardware was " een netwerkinterfacekaart , " en die term nog steeds van toepassing voor netwerkadapters , ook al zijn ze meestal te integreren in het moederbord op moderne computers . De RJ - 45 aansluiting is toegankelijk van buiten de computerbehuizing . In de computer verbindt het direct aan de netwerkadapter .
Cable Plug

De plug is ontworpen om te passen in de RJ - 45 -aansluiting lijkt op een telefoonstekker . Het plastic met een plastic veer bovenaan om het op zijn plaats houden . De onderkant heeft groeven , met elke groef met daarin een koperen strip . De acht groeven corresponderen met acht pinnen in de stekker . Elke pin wordt aangesloten op een draad van de netwerkkabel . Wanneer de connector is gemonteerd in de bus , de veer aan de bovenkant van de plug houdt de connector op zijn plaats . Elk contact op de stekker raakt een bijbehorende koperen strip in het stopcontact . Hiermee is het circuit en maakt data heen en weer te gaan tussen de netwerkadapter en de netwerkkabel .
Netwerk Kabel

De kabel op de computer aangesloten met een RJ -45 connector is meestal een type kabel heet Unshielded Twisted Pair ( UTP ) . Deze bevat acht draden in het plastic omhulsel van de kabel . Elke draad heeft zijn eigen plastic bekleding die een kleurcode om de bedrading richtlijnen helpen . De acht draden van de UTP-kabel aansluiten op de acht pinnen van de RJ - 45 -connector . In de kabel de draden zijn gegroepeerd in vier paren . De twee draden van elk paar draai rond elkaar tegen ruis . In elk paar zijn de twee draden van de positieve en negatieve richtingen van een compleet circuit . De kabel heeft geen afscherming nodig vanwege de beschermende werking van het draaien van de draden bij elkaar .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -cont…
·Ethernet -kabel Vs . Draadloos…
·Hoe maak je een tweede Etherne…
·De Gebruikt voor een CAT6 Ethe…
·Hoe maak je een Ethernet- aans…
·Het verschil tussen een Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe kan ik dan of ik een Ether…
·USB-naar- Ethernet -kabel Adap…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Wat Port Heeft de Internet Time Service …
·Hoe maak je Remote Access een PC op een …
·Hoe je Wireless Zero Configuration Insta…
·Hoe te Draadloos Internet Settings Kopie…
·VoIP Systeem Componenten 
·Hoe te verbinden Uw Dial Up Modem met ee…
·Hoe stel ik een e-mail via Telnet Met ee…
·Hoe je WAN Ping op een Linksys Router in…
·Hoe maak je een kabel Verleng 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com