Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat Port Heeft de Internet Time Service gebruik?
Het Internet Time Service is een systeem dat de tijdwaarneming coördineert op alle computers in de wereld . Het wordt uitgevoerd door een netwerk van tijd servers . Alle computers , zowel servers als clients , die informatie ontvangt van de Internet Time Service moeten bereikbaar zijn via het internet . Adressen aan computers via het internet volgen het Internet Protocol en worden IP-adressen genoemd . Adressen voor toepassingen die op een computer worden " poorten. " Internet Time Service

De Internet Time Service is een poging om dezelfde nauwkeurige tijd te geven om computers over de hele wereld . Het systeem is gebaseerd op het Network Time Protocol , die voor het eerst werd bedacht door Professor David L Mills van de Universiteit van Delaware . Het protocol werd gepubliceerd door de Internet Engineering Task Force en is nu in zijn vierde versie . In de laatste versie, het veranderd aan wordt het Simple Network Time Protocol genoemd . Zowel versie 3 ( NTP ) en versie 4 ( SNTP ) werken nu zij aan zij , met NTP beschrijven van de ruggengraat van de Internet Time Service en SNTP dicteren hoe de lokale computers , zoals pc's met het Windows-besturingssysteem , kan toegang NTP informatie . < Br >
Doel

ITS niet alleen om de klokken opnieuw in te stellen op de computer desktops aan de zomertijd , hoewel het dat doet . De snelheid van data passeren rond een computer afhangt van een interne klok . De synchronisatie van twee computers om gegevens door afhankelijk van een klokpuls . Digitale data beweegt met een regelmatige snelheid bepaald door klokken en het is belangrijk dat alle computers markeren tegelijkertijd . Anders zouden ze niet in staat de verdeling onderscheiden bits gegevens , die bij verzending over netwerken worden weergegeven door elektronische pulsen over een draad . Het onderscheid tussen 111 en 11 is een kwestie van de tijd . Synchroniseren van computers maakt het voor beide om hetzelfde tijdsinterval voor de verandering van een bit van verzonden gegevens om de volgende sporen .
Havens

gegevens
reist rond netwerken in packets . Een pakket heeft een header die de gegevens beschrijven en omvat ook de bron en de bestemming adressen . Adres van een computer is in het pakketje gezet door het Internet Protocol . Achter het IP-header komt het transport layer protocol , of TLP . Dit is waar het poortnummer is geschreven . Het Transmission Control Protocol , of TCP , is de belangrijkste transport protocol actief zijn op het internet . De User Datagram Protocol is een lichtgewicht alternatief . Een poortnummer is als snelkoppeling naar een programma dat draait op de doelcomputer . Er zijn twee sets van poortnummers , een voor TCP en een voor UDP . Dit betekent niet dat de twee protocollen werken op dezelfde poort . Een poort wordt geïdentificeerd door zijn protocol en poortnummer . TCP poort 432 is niet hetzelfde als UDP -poort 432 . De ITS -poort is UDP poort 123 .
Overwegingen

Synchroniseren tijd over de hele wereld is een ingewikkelde taak, omdat van overdracht vertragingen . Maakt niet uit hoe snel de gegevens reist via een netwerk , zal het altijd aankomen een beetje later dan toen het begon haar reis . Vermenigvuldigd over de hele wereld elke kleine vertraging komt neer op een hoop en zou ertoe leiden dat de tijd door het ITS uitgevoerde onjuist te zijn . Het Network Time Protocol bevat een formule om de tijd aan te passen aan elke server om rekening te houden met deze vertraging .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je het pad Start Toward MC…
·Wat is ICS ? 
·Wat is een ILO -kaart ? 
·Wat is de oorzaak een signaal …
·Hoe to Wire Xantrex Network Te…
·Kan een USB -kabel worden gebr…
·Collision Detection Protocol 
·Hoe je Cisco Stackwise Configu…
·Hoe wijzig ik de automatische …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe te openen een Netgear Port 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe maak je een router poortnummer 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
  Netwerken Articles
·Definitie van Global Information Grid 
·Hoe te Woelige Video Conferencing Verbet…
·Hoe maak je een Naam zoeken 
·Hoe maak je een Wi - Fi Router 
·Dynamic Host Configuration Protocol 
·Wat zijn de oorzaken van een UDP- Pad om…
·Hoe de Password Manager Toegang 
·Hoe de NDS Lite EDUP Wireless USB Adapte…
·Wireless Modem Printing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com