Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de gevaren van een statisch IP ?
An ( IP ) -adres Internet Protocol is een speciaal nummer meestal toegewezen aan elk apparaat op een computer netwerk . Het nummer wordt vaak automatisch en dynamisch toegewezen uit een pool van beschikbare adressen gecontroleerd door het apparaat gebruiker internetprovider of lokaal netwerk router . Instellen van een statisch IP -adres kan wenselijk zijn voor een apparaat zoals een server die consistente toegang nodig zijn, maar het presenteert een aantal veiligheidsproblemen als de onderliggende apparaat niet goed ingesteld . Achtergrond |

Een IP -adres
kan worden vergeleken met een adres gebruikt voor een verblijfsvergunning . Net zoals een persoon verblijft op een bepaald adres , zoals Kerkstraat 123 , kan een IP-adres worden toegewezen aan een apparaat dat zich op een bepaald netwerk . Het IP -adres bevat meestal acht cijfers gescheiden door punten , bijvoorbeeld 12.24.10.30 . Nadat het adres is gepubliceerd op het internet , kunnen andere computers het apparaat te vinden , net als een adres en telefoonnummer directory staat mensen toe om een woning of bedrijf .

Een dynamisch IP -adres wordt toegewezen aan een computer of een ander apparaat van een externe bron , zoals een internetprovider of lokaal netwerk router . Het adres is toegewezen met behulp van een systeem dat bekend staat als Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) en duurt voor een bepaalde periode , die bekend staat als lease tijd . Een statisch IP-adres , echter , wordt ingevoerd of rechtstreeks in het apparaat en verandert niet . In sommige gevallen , kan een dynamisch IP-adres lijken te zijn statisch omdat de lease tijd is erg lang , maar manieren bestaan ​​om de lease tijd verstrijkt en het verkrijgen van een nieuw dynamisch IP-adres dwingen .

Als gebruiker van een web browser , e-mail service of bestand te downloaden /uploaden van de website , die je normaal niet hoeft te maken over de vraag of uw IP-adres statisch of dynamisch is . Als u dergelijke diensten op uw eigen netwerk , een statisch IP-adres waarborgt dat externe gebruikers en andere computers altijd weet hoe u uw netwerk te bereiken ; geen problemen zullen ontstaan ​​met betrekking tot lease tijd en eindigt adressen
Security. problemen

Het gemak van statische IP- adressering vormt een probleem in termen van veiligheid . Als een beveiligingsprobleem met of in de onderliggende dienst of apparaat wordt ontdekt , kan het gemakkelijk worden misbruikt door hackers software of andere kwaadwillende gebruikers . Omdat die gebruikers het meest waarschijnlijk opnemen het IP- adres van het apparaat met de exploiteerbare software , herhaalde aanvallen zijn gemakkelijker te coördineren. Hoe langer het duurt individuen die verantwoordelijk zijn voor het netwerk om dergelijke exploits te repareren , hoe langer een venster is geopend voor toekomstige exploratie en exploitatie . Software-en hardwareleveranciers hebben ook een grote verantwoordelijkheid op dit gebied , omdat hun reputatie zou kunnen worden op het spel indien dergelijke exploits sterk worden gepubliceerd.
Prijs van Convenience

netwerkbeheerders gebruiken verschillende methoden om de gevaren van het hebben van een IP-adres dat niet verandert verzachten . Ten eerste , zij het ​​beleid dat elke vorm van brute-force aanval tegen de apparatuur achter het IP -adres te voorkomen, uitvoeren . Dan zorgen ze dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot specifieke delen van de dienst of diensten die onder dat adres , met inbegrip van interne beheerders als externe gebruikers . Ook mogen zij eisen dat externe gebruikers toegang krijgen tot alleen hun netwerk servers met gevestigde , huidige , veilige client software en weiger iemand die niet voldoen aan deze normen . Zij moeten ook al hun eigen software en hardware componenten betrokken te houden - het besturingssysteem , toepassingen en /of firewall - aangepast aan de huidige veiligheidsniveaus om mogelijke exploits te voorkomen . Dit houdt het werken in tandem met de hardware -en softwarefabrikanten , lezen industrie beveiliging rapporten en het uitvoeren van hun eigen in - house testen .
Overige Verantwoordelijkheden

Het concept van een IP- adres , hetzij statisch of dynamisch , werd aangenomen een verwijzing naar de eerste veelgebruikte toepassing van Internet protocol , bekend als IPv4 . Het protocol heeft een aantal inherente beveiligingsfouten en bugs worden vaak geïntroduceerd in hoe het protocol dat wordt gebruikt in verschillende besturingssystemen . Computertoepassing ontwerpers hebben een verantwoordelijkheid om vast te stellen of omzeilen bugs in de huidige implementatie IPv4 , maar de Internet Engineering Task Force ( IETF ) is verantwoordelijk om - zoals zij - " om het internet beter werken . " De IETF heeft een grote stap voorwaarts in dit verband met de introductie van IPv6 , een nieuwe standaard .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te testen FTP sites 
·Kunt u Fax Van DSL ? 
·Hoe te bekijken Firefox Input …
·Soorten Protocollen 
·Waarom wordt mijn Internet Bro…
·Zal mijn laptop werk met mijn …
·Hoe maak je een In- Line Noise…
·Wat zijn de voordelen van webi…
·Heeft FiOS Werk met laptops? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe je Linksys Wireless Routers verbindi…
·Hoeveel repeaters kunnen worden gebruikt…
·Kan je een persoon met een IP -adres? 
·Hoe je het wachtwoord van een Windows XP…
·Hoe maak je een kabelmodem Test voor een…
·Verschil tussen Asymmetrische en symmetr…
·Hoe te Sluit een gewone telefoon om VoIP…
·Hoe maak je een Usenet Server Zorg 
·Hoe de Key Code zoeken voor een Two - Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com