Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Zal mijn laptop werk met mijn Satelliet Internet als ik niet thuis ben ?
Als u een satelliet-internet -systeem in uw huis , het omvat een modem met een Ethernet-verbinding . U moet uw laptop aansluiten op dit modem . Als u niet thuis bent , kunt u niet de verbinding te maken . Als u verhuist , kunt u de schotel en modem meenemen en installeer deze op uw nieuwe adres . Hoe Satelliet Internet werkt

Satelliet Internet systemen
werden ontwikkeld als een manier om de toegang tot het platteland die geen DSL-service niet beschikbaar hebben of heb telefoondienst helemaal geen zorgen . De schotel in huis geïnstalleerd verzendt en ontvangt signalen naar de satelliet , die op zijn beurt doorstuurt naar gateways van het systeem op verschillende locaties . Elke gateway maakt de verbinding met het internet voor u signalen . Als uw laptop niet bij u thuis plaats , het heeft geen enkele manier om de satelliet -systeem of de gateways .
De Modem

De modem in uw satelliet-internet systeem heeft slechts een enkele Ethernet-aansluiting waarop u een computer of een router voor extra computers aan te sluiten. Je kon een draadloze router aansluiten en verbinden met die van een laptop met een draadloze kaart geïnstalleerd . Maar je kunt het alleen gebruiken binnen het bereik van de draadloze router , die werkt voor ongeveer 100 meter , afhankelijk van de kracht van de router en het type van de muren of terrein tussen haar en de laptop . U kunt geen verbinding maken vanaf een verre locatie .
Moving

Als u verhuist , neemt u contact op satelliet- internet service provider . Ze installeren meestal nieuwe apparatuur voor gratis wanneer u zich aanmeldt voor de service. Als u verhuist naar een ander huis in dezelfde stad , bel het bedrijf dat geïnstalleerd om uw schotel en modem verplaatsen naar uw nieuwe adres . Het bedrijf is niet verplicht om te bewegen , maar kan dat doen voor een vergoeding . Als u verhuist naar een andere stad of staat , bel uw satelliet provider voor informatie over de installatie -diensten op uw nieuwe adres . Of , als je handig bent met gereedschap , dat je het kon verwijderen en opnieuw installeren van het zelf.
Uitlijnen Schotel

Bij de installatie van het systeem op de nieuwe locatie , moet u de schotel uit te richten naar de door uw internetprovider satelliet . Gebruik een gratis online satelliet locator zoals DishPointer om de azimuth en elevatie hoeken te vinden , en installeer vervolgens de schotel in een plaats waar het kan wijzen op de hemel bij de hoeken , ongehinderd door bomen , heuvels of gebouwen . Sluit de schotel naar de modem en de laptop op de Ethernet -poort . Pas de hoogte en azimuth voor een maximale signaal . Handleiding van uw modem gebruiker heeft instructies om een ​​signaalsterktemeter illustreren op uw laptop scherm .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je Windows Live Searc…
·Hoe kan ik Windows XP Fix Met …
·Hoe te wijzigen EC2 FQDN in Ap…
·Wat zijn UDP- poortnummers ? 
·De voordelen & nadelen van een…
·SNMP Vs . SMTP 
·Protocollen voor Data Communic…
·Hoe te komen met goede Tags 
·Hoe snel Set Up een Apache ser…
  Related Articles
Hoe te verbinden van een laptop op een d…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router install…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik een laptop configureren voor …
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
  Netwerken Articles
·Hoe te lokaliseren Ethernet Jacks 
·Soorten draadloze NIC 
·Kunt u gebruik maken van een FiOS Router…
·Hoe maak je een Cat 6 kabel draad 
·Netwerk Bridge Tutorial 
·Hoe maak je verbinding een T1 een Netgea…
·Hoe de tijd instellen op een Linksys PAP…
·Hoe je ICS de Xbox 360 met Windows Vista…
·Hoe maak je een DSL -modem Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com